Super League: H AEK προτείνει μαζί με το πρόγραμμα της κανονικής διάρκειας να βγαίνει και αυτό των πλέι οφ για διαφάνεια

Super League: H AEK προτείνει μαζί με το πρόγραμμα της κανονικής διάρκειας να βγαίνει και αυτό των πλέι οφ για διαφάνεια
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στο τελευταίο ΔΣ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διοικητικό Συμβούλιο είχε σήμερα η Super League με την ΠΑΕ ΑΕΚ να καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις αναφορικά με την διαφάνεια του πρωταθλήματος και με γνώμονα της ανάπτυξής του.

Συγκεκριμένα, ενόψει του ορισμού ημερομηνίας κλήρωσης για το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος η ΑΕΚ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου κι αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Κοσμά έχει προτείνει και θα το κάνει κι εγγράφως σύντομα στην συνέχεια, να γίνεται και ο ορισμός του προγράμματος των πλέι οφ μαζί με της κανονικής περιόδου, όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δηλαδή να γίνεται η κλήρωση με τους αριθμούς 1-6, χωρίς να ξέρει κανείς φυσικά ποιες ομάδες θα έχουν καταλάβει τις αντίστοιχες θέσεις.

Η συγκεκριμένη πρόταση που έγινε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει παραμέτρους που θα χρειαστεί να εξεταστούν αλλά είναι απόλυτα εφικτό να υλοποιηθεί. Φυσικά, αυτό το αίτημα προέρχεται από τα όσα πέρασε η Ένωση στη διαδικασία φέτος.

Η ΑΕΚ τότε έπαιξε με όλη την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας μέσα σε δύο εβδομάδες ανά τρεις μέρες, χωρίς να έχει σε κανένα σημείο δύο σερί ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια όπως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Μπορεί ο Δικέφαλος να πήρε το πρωτάθλημα, όμως δεν ξεχνά τα όσα πέρασε μέσα σε αυτή τη σεζόν και φροντίζει να προφυλάσσει το μέλλον της. Κανείς δεν ξεχνά τι χρειάστει να περάσει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα από πλευράς αγωνιστικού προγράμματος από το Καραϊσκάκη μέχρι και το Βικελίδης.

Είναι ξεκάθαρο πως η πρόταση αυτή της ΑΕΚ έχει ως γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια απέναντι στην δυνατότητα να καλλιεργούνται σενάρια και να μην υπάρχει εμπιστοσύνη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X