Η ΑΕΚ θα βγει στην αγορά για στόπερ, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα Νταβίντ Λουίζ

Μεγάλος... τουρίστας ο Πικέ: Τον έντυνε ο Μπουσκέτς για να μπει αλλαγή, του έδενε και τα κορδόνια!
Photo Credits: INTIME

Θα ψαχτεί η ΑΕΚ για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά τα σενάρια περί του Λουίζ είναι εντελώς ανυπόστατα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από χθες οι Βραζιλιάνοι επιμένουν να εμπλέκουν την ΑΕΚ σε μεταγραφικό σενάριο για τον Νταβίντ Λουίζ. Υπήρχαν κυρίως χθεσινά δημοσιεύματα, τα οποία αναπαράχθηκαν σήμερα από οπαδικές σελίδες της Φλαμένγκο. Παρόλα αυτά, για περισσότερους από έναν λόγους, για τον Ματίας Αλμέιδα και την ΑΕΚ δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τον Λουίζ.

Ωστόσο ανάμεσα σ’ αυτούς τους λόγους, δεν συμπεριλαμβάνεται η μη μεταγραφική αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό. Η ΑΕΚ θα κοιτάξει στην αγορά για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Που να μπορεί να κουμπώσει στο αγωνιστικό μοντέλο του Αλμέιδα και να έρθει να συμπληρώσει την τετράδα με τον Μουκουντί, τον Βίντα και τον Μήτογλου, εαν τελικά δεν ανανεώσει ο Τζαβέλλας.

Παρόλα αυτά, ο Νταβίντ Λουίζ δεν έχει καθόλου εκείνα τα χαρακτηριστικά του στόπερ, που θα ήθελε να βάλει στο ρόστερ ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ. Και το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για κλασικά παιχνίδια των μάνατζερ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X