Γκουαρδιόλα: «Να διατηρήσουμε τα υψηλά στάνταρ, κορυφαίος ο Ντε Τζέρμπι»

Γκουαρδιόλα: «Να διατηρήσουμε τα υψηλά στάνταρ, κορυφαίος ο Ντε Τζέρμπι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένει πτώση στην απόδοση της Μάντσεστερ Σίτι μετά την κατάκτηση του τίτλου της Premier League, αλλά προέτρεψε την ομάδα του, η οποία κυνηγάει το «τρεμπλ», να διατηρήσει τα υψηλά στάνταρ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας και του Champions League.

«Ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για τους τελικούς είναι να είσαι έτοιμος. Θέτουμε αυτά τα στάνταρ και πρέπει να τα διατηρήσουμε», είπε σήμερα (23/5)  ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (24/5) εκτός έδρας αναμέτρησης  απέναντι στην Μπράιτον.

«Είναι φυσιολογικό ότι θα έχουμε πτώση επειδή ξοδέψαμε ήδη πολλή ενέργεια. Η ενέργεια που ξοδεύαμε ήταν τεράστια και μόλις σηκώσαμε το τρόπαιο είναι φυσιολογικό να πέφτεις. Οι ομάδες μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα και πρέπει να προσαρμόσουμε τον τρόπο που παίζουμε και στα δύο παιχνίδια για να φτάσουμε απέναντι στη Γιουνάιτεντ και την Ίντερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής.

Ο Γκουαρντιόλα επαίνεσε τον Ιταλό προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος οδηγεί την ομάδα του στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Η Μπράιτον είναι έκτη στη βαθμολογία με 61 βαθμούς και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια της για να εξασφαλίσει μια απευθείας θέση στο Europa League, μπροστά από την έβδομη Άστον Βίλα.

«Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι είναι ένας από τους προπονητές με τη μεγαλύτερη επιρροή τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν υπάρχει ομάδα που παίζει με τον τρόπο που παίζει, είναι μοναδικός», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Είχα την αίσθηση όταν έφτασε στην Premier League ότι ο αντίκτυπος θα ήταν μεγάλος, αλλά δεν περίμενα ότι θα το έκανε αυτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι μακράν καλύτερος από όλους τους αντιπάλους, μονοπωλεί την μπάλα με τρόπο που δεν έχω δει εδώ και πολύ καιρό».

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι η ανάρρωση του Ολλανδού αμυντικού Νέιθαν Άκε πάει καλά, αλλά η Σίτι είναι προσεκτική στην περίπτωση που «τον χρειαστεί για τη Γιουνάιτεντ ή την Ίντερ».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X