Αλβανός: «Πήραμε δίκαια τη νίκη με ατού την άμυνα και τον Μάτσκεβιτς»

Αλβανός: «Πήραμε δίκαια τη νίκη με ατού την άμυνα και τον Μάτσκεβιτς»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του αλλά και στην εμφάνιση του Ιβάν Μάτσκεβιτς στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό των πλέι οφ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε επίσης και στις χαμένες επιθέσεις του πρώτου μέρους που θα μπορούσαν να είχαν στοιχίσει στην ομάδα αλλά και στην συμβολή του κόσμου: «Άλλος ένας πραγματικός τελικός, όπου με ατού την άμυνα μας και πολύ καλή απόδοση από τον Ιβάν πήραμε δίκαια την νίκη. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου στο πρώτο μέρος χάσαμε 5-6 προσπάθειες για γκολ και σε αυτό το επίπεδο στοιχίζουν τέτοια λάθη. Με την βοήθεια του κόσμου της ομάδας μας, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν αφήσαμε περιθώρια στον Ολυμπιακό και επικρατήσαμε».

Μετά το παιχνίδι μάλιστα ο προπονητής της ΑΕΚ αγκάλιασε τον Ιβάν Μάτσκεβιτς δίνοντας του τα εύσημα για την εμφάνιση του και την συμβολή του στη νίκη της ομάδας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X