ΑΕΚ: Συνεχείς προκλήσεις και γελοιότητες Μπάουερ προς τον κόσμο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε να προκαλεί τον κόσμο της ΑΕΚ ελπίζοντας να τινάξει το ματς στον ...αέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού σήμερα στο «Γ. Κασιμάτης» έχοντας και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της.

Αυτό φάνηκε πως δεν άρεσε στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Τόμας Μπάουερ ο οποίος για μια ακόμη φορά απέδειξε πως όσο καλός τερματοφύλακας είναι, τόσο λίγος είναι σαν χαρακτήρας. Για μια ακόμη φορά αντί να ασχολείται με την ομάδα του δεν σταμάτησε να προκαλεί τον κόσμο της ΑΕΚ με την αστεία συμπεριφορά του. Βλέποντας πως το γήπεδο είναι γεμάτο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τινάξει το ματς στον …αέρα ελπίζοντας πως οι φίλοι της ΑΕΚ θα αντιδρούσαν στις συνεχείς προκλήσεις του. Δυστυχώς για εκείνον ο κόσμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ο Μπάουερ έφυγε από το «Γ. Κασιμάτης» όπως έπρεπε. Ηττημένος και λίγο πιο αντιπαθητικός ακόμα στον κόσμο της ΑΕΚ που κάποτε έδειξε αγάπη προς το πρόσωπο του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X