Για το γόητρο και τη φανέλα, η ΑΕΚ Β' αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β' (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για το γόητρο και τη φανέλα, η ΑΕΚ Β' αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β'  (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ντέρμπι γοήτρου για την ΑΕΚ Β' κόντρα στον Ολυμπιακό Β' σήμερα 22/5 (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 18 ημέρες επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΑΕΚ Β’.

Η Ένωση φιλοξενείται στου Ρέντη σήμερα 22/05  (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2, αντίπαλος της ο Ολυμπιακός Β’.

Οι παίχτες του Δικεφάλου την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό ενώ στις 14 Μαΐου πήραν άνευ αγώνα τη νίκη επί του Ηροδότου ο οποίος έχει αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι πέρα από το άνευ αγώνα τρίποντο, τρέχουν ένα αρνητικό σερί με πέντε ματς δίχως νίκη. Τελευταία ήττα το 3-0 από την πρωτοπόρο Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Ώρα λοιπόν για τους κιτρινόμαυρούς να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις νίκες σε αυτό το ντέρμπι γοήτρου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος όλη την εβδομάδα τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του ότι άπαντες αξιολογούνται για την νέα χρονιά για το ρόστερ της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Ήρθε η ώρα λοιπόν το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει το τρίποντο στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε της ΑΕΚ Β’ (1-2) στο «Σεραφείδειο», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 με ανατροπή.

Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί οι Μανούρας (Δυτικής Αττικής), Κομισοπούλου (Χανίων).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X