Premier League: Το πήρε η Σίτι

Premier League: Το πήρε η Σίτι
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς η Άρσεναλ ηττήθηκε από την Νότινγκαμ με 1-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωταθλήτρια Αγγλίας αναδείχθηκε απόψε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας, Άρσεναλ, ηττήθηκε 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ».

Έτσι, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της σεζόν, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τους «Σίτιζενς», οι οποίοι στο αυριανό (21/5) ματς με την Τσέλσι θα πανηγυρίσουν μπροστά στο κοινό τους τον 9ο τίτλο της Ιστορίας τους και 5ο την τελευταία εξαετία.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ταϊβο Αβονίγι, πιθανότατα ο MVP της σεζόν για τη Φόρεστ, που έχει σκοράρει 9 φορές, τις 5 στους τελευταίους τρεις αγώνες στους οποίους κρίθηκε η παραμονή.

Περιχαρής ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε την ομάδα του να εξασφαλίζει ότι θα συμμετάσχει και τη σεζόν 2023/24 στην Premiership και η επιστροφή της στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X