ΑΕΚ: Τα πήρε... στο κρανίο ο Ματίας Αλμέιδα με ερώτηση για τη Ρίβερ Πλέιτ (vid)

ΑΕΚ: Τα πήρε... στο κρανίο ο Ματίας Αλμέιδα με ερώτηση για τη Ρίβερ Πλέιτ (vid)
Photo Credits: INTIME

Έξαλλος ήταν ο Ματίας Αλμέιδα με ερώτηση που αφορούσε τη Ρίβερ Πλέιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μίλησε στα ΜΜΕ της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα με την Ένωση και έγινε έξαλλος, όταν δέχθηκε ερώτηση για τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να μιλήσει στο Espn και τα πήρε… στο κρανίο, όταν δέχθηκε ερώτηση για το παρελθόν του στη Ρίβερ.

«Σας λέω την αλήθεια και με πολύ σεβασμό, έχω βαρεθεί να μιλάω για 12 χρόνια πριν », ήταν η κοφτή απάντηση του προπονητή της ΑΕΚ.

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η καριέρα μου είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ό,τι πριν από 12 χρόνια. Πάντα με σέβομαι πολύ , νιώθω ότι ελαχιστοποιούν αυτό που κάνω ».

«Σήμερα είμαι πρωταθλητής, ας μιλήσουμε για το πρωτάθλημά μου. Η Ρίβερ έχει ήδη περάσει, κέρδισε πρωταθλήματα , Λιμπερταδόρες… Ήμουν τη στιγμή που έπρεπε να είμαι», ανέφερε ακόμη ο «Pelado».

«Όποιος θέλει να το ελαχιστοποιήσει πρέπει να το ελαχιστοποιήσει, όποιος θέλει να του δώσει αξία πρέπει να του τη δώσει. Ήμουν πλήρης, έδωσα ό,τι είχα να δώσω ως οπαδός της Ρίβερ, ως πρώην παίκτης, ως προπονητής», κατέληξε ο Αλμέιδα.

Τέλος, ο Almeyda κατέστησε σαφές ποιες είναι οι προτεραιότητες σήμερα: «Το θέμα μου είναι σήμερα. Σε μια εβδομάδα παίζω άλλον έναν τελικό και θέλω να πάρω και το Κύπελλο».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X