«Η Λανς κινείται για την απόκτηση του Χατζισαφί»

«Η Λανς κινείται για την απόκτηση του Χατζισαφί»
Photo Credits: INTIME

Ο Εχσάν Χατζισαφί φέρεται να προσυλκύει το ενδιαφέρον από τον σύλλογο της Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου με την ΑΕΚ για 1+1 χρόνια, ο Εχσάν Χατζισαφί συνεχίζει να ελκύει το μεταγραφικό ενδιαφέρον ομάδων.

Σύμφωνα με το Onlymercato.com, η Λανς έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ιρανό μπακ της ΑΕΚ. Η γαλλική ομάδα αναζητά ενίσχυση για την αμυντική της γραμμή και ο Χατζισαφί αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «η Λανς διαπραγματεύεται την απόκτηση του Ιρανού διεθνή μπακ, θέλοντας να ενισχυθεί ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσων τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Χατζισαφί υπογράψει στη Λανς».

Φέτος ο Ιρανός μπακ αποδείχτηκε βιονικός και πολύτιμος για την ΑΕΚ, γι’ αυτό και ανανέωσε τη συνεργασία του. Το αν θα δελεαστεί από την προοπτική της Γαλλίας, θα φανεί τις επόμενες μέρες, εάν υπάρξει επίσηη πρόταση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X