Ligue 1: Η Λιόν ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη

Ligue 1: Η Λιόν ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Η Λιόν νίκησε τη Μονακό με 3-1 και μείωσε τη διαφορά της στον έναν βαθμό από την πέμπτη θέση, έτσι ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιόν επέστρεψε από το 0-1 απέναντι στη Μονακό και με ολική ανατροπή, επικρατώντας 3-1 πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που διατηρεί τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην 9η θέση και στο -1 από την 5η Λιλ.

Οι Μονεγάσκοι ξεκίνησαν ιδανικά, αφού πήραν προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεν Γεντέρ, ενώ απείλησαν κι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Φοφανά στο 11′ και το 12′.

Επτά λεπτά μετά η Λιόν έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Τσερκί, ενώ στο 34′ ο Λόπες απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το δυνατό σουτ του Φοφανά και εν συνεχεία του Μπεν Γεντέρ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά το γκολ που έψαχναν, με τον Λακαζέτ να κάνει το 1-1 στο 38′. Στο δεύτερο μέρος πέτυχαν την ανατροπή με τον Κακρέτ στο 56′, ενώ ο Σερκί διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Λιόν: Λόπες, Κουμπεντί, Ντιομαντέ, Λουκεμπά, Ταγλιαφίκο, Τολισό, Κακρέτ, Μπαρκολά, Λακαζέτ, Τσερκί, Τζεφινιό (76′ Μέντες), Λακαζέτ

Μονακό: Νούμπελ, Ενρίκε, Μάτσιμα, Ντισασί, Βάντερσον, Φοφανά, Ματαζό (65′ Καμαρά), Τζάκομπς, Ακλιούς (64′ Σεγκίρ), Γκολοβίν (71′ Ντιατά), Μπεν Γεντέρ (71′ Εμπολό).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X