Μουρίνιο: «Δεν με απασχολεί αν θα αφήσω το όνομά μου στην ιστορία της Ρόμα»

Μουρίνιο: «Δεν με απασχολεί αν θα αφήσω το όνομά μου στην ιστορία της Ρόμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται για την 6η παρουσία του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και 2η συνεχόμενη ως προπονητής της Ρόμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει ότι δεν τον νοιάζει να γραφτεί το όνομά του στην ιστορία των Ρωμαίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς με την Λεβερκούζεν:

«Η ανησυχία μου δεν είναι να αφήσω το σημάδι μου στα βιβλία ιστορίας της Ρόμα. Είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν, να επιτύχουν σημαντικά πράγματα. Είναι επίσης να βοηθήσω τους οπαδούς της Ρόμα που μου έχουν δώσει τόσα πολλά από την πρώτη μέρα. Είναι μια απέραντη χαρά να φτάνω σε άλλον έναν τελικό.

Τα παιδιά δίνουν τα πάντα, αυτός ο αγώνας είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, της εμπειρίας μας, της τακτικής φιλοσοφίας μας και της ικανότητας μας μέσα στους αγώνες. Είναι μια απίστευτη ομάδα. Εάν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τους οπαδούς της Ρόμα, είναι ότι αυτοί οι παίκτες αξίζουν κάτι ξεχωριστό τη Δευτέρα στην προπόνηση…

Τρεις φιναλίστ στους τελικούς είναι καλό για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η Σεβίλλη και η Γιουβέντους είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά η ανησυχία μου δεν ήταν ποια από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αλλά να φτάσουμε πρώτα εκεί. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς με την Σεβίλλη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X