Ενδιαφέρον της Νίς για Πότερ

Ενδιαφέρον της Νίς για Πότερ
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της Νις φέρονται να βρήκαν στο πρόσωπο του Γκρέιαμ Πότερ τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του χρόνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν τελειώνει απογοητευτικά για τη Νις, που έμεινε εκτός Conference League από τη Βασιλεία στα προημιτελικά και βρίσκεται μόλις στη 10η θέση της βαθμολογίας της Ligue 1, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο υπηρεσιακός Ντιντιέ Ντιγκάρ λοιπόν αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο του συλλόγου στο τέλος της χρονιάς, με τον αντικαταστάτη να ενδέχεται να είναι ο Γκρέιαμ Πότερ!

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Άγγλος τεχνικός αποτελεί τον Νο1 στόχο των «αετόπουλων» μετά την καταστροφική του πορεία στην Τσέλσι, με τον Πότερ μάλιστα να παρουσιάζεται ως ενδιαφερόμενος για να αναλάβει τη θέση.

Σύμφωνα με το Foot Mercato μάλιστα έχουν ήδη υπάρξει δύο συναντήσεις με τον 48χρονο τεχνικό και τον ιδιοκτήτη της Νις, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, που θέλει να φέρει έναν αγγλόφωνο προπονητή στην κυανή ακτή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X