Εκτός δράσης για οκτώ μήνες η τιμωρία για τον Ίβαν Τόνεϊ

Εκτός δράσης για οκτώ μήνες η τιμωρία για τον Ίβαν Τόνεϊ
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Τόνεϊ δέχθηκε βαριά τιμωρία, πιο συγκεκριμένα καταδικάστηκε σε απαγόρευση ποδοσφαίρου για οκτώ μήνες λόγω στοιχημάτων που έκανε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαριά ήταν η καμπάνα για τον αρχηγό της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ, καθώς ο αρχηγός των Λονδρέζων τιμωρήθηκε με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (κάθε δραστηριότητα) για οκτώ μήνες, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 50 χιλιάδων λιρών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τον Ιανουάριο του 2024.

Ο 27χρονος Άγγλος επιθετικός είχε απολογηθεί στα πειθαρχικά όργανα στην αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για 232 παραβιάσεις κανόνων στοιχηματισμού, από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021.

Εκείνο το διάστημα ο Τόνεϊ έχει αγωνιστεί στις Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Πίτερμπορο και φυσικά την Μπρέντφορντ. Η πρώτη αντίδραση των Λονδρέζων κάνει λόγο ότι θα ερευνήσει την υπόθεση και θα εξετάσεις τις επόμενες κινήσεις της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X