Μαντούκα, Μπλάνκο και Σεζαρ φόρεσαν ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και έπαιξαν με τα παιδιά της Ακαδημίας (ΦΩΤΟ)

Μαντούκα, Μπλάνκο και Σεζαρ φόρεσαν ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και έπαιξαν με τα παιδιά της Ακαδημίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι τρείς πρώην παίχτες της ΑΕΚ φόρεσαν ξανά την φανέλα της ΑΕΚ και έπαιξαν με τα παιδιά της Ακαδημίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μαντούκα, Σέζαρ και Μπλάνκο ήρθαν στην Αθήνα για την φιέστα της ΑΕΚ.

Δεν παρέλειψαν όμως να κάνουν μια επίσκεψή στις Ακαδημίες της ομάδας προπονήθηκαν με τους μικρούς του Δικεφάλου. Εκεί οι τρείς πρώην παίχτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν δίδαξαν και έπαιξαν με τα παιδιά της «Ένωσης»

Η ανάρτηση της Ακαδημίας ΑΕΚ 

Ο Ζούλιο Σέζαρ, ο Ισμαέλ Μπλάνκο και ο Γουστάβο Μαντούκα που ανήκουν στο ένδοξο παρελθόν της ΑΕΚ, έζησαν για ένα τετραήμερο στην Αθήνα τις μεγαλειώδεις στιγμές του παρόντος, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και το μέλλον της ομάδας. Απόλαυσαν την ιστορική βραδιά του τίτλου και της στέψης στην OPAP ARENA και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που δεν ξεχνάει την προσφορά τους, ενώ φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν (την Παρασκευή ο Μαντούκα και χθες οι Σέζαρ, Μπλάνκο) στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα, προσκεκλημένοι του πρώην συμπαίκτη τους και νυν Αθλητικού Διεθυντή της Ακαδημίας Ηλία Κυριακίδη.
Και για τους τρεις είχε ετοιμαστεί από ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τα χρόνια τους στην ΑΕΚ και η προβολή τους συνδυάστηκε με μια μικρή ομιλία του καθενός προς στο προσωπικό της Ακαδημίας. Μάλιστα, οι Μπλάνκο και Σέζαρ φόρεσαν φανέλα και σορτσάκι και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τα παιδιά της ομάδας Κ19, ενώ παρακολούθησαν και την προπόνηση των ομάδων Κ13 και Κ12. Απόλαυσαν την εμπειρία, αλλά και τα παιδιά έζησαν στιγμές που θα τις θυμούνται για πάντα, παίζοντας με παίκτες που έγραψαν ιστορία με την ΑΕΚ.
Η μεγάλη στιγμή του απογεύματος ήταν η αναπαράσταση του γκολ του Ζούλιο Σέζαρ στη νίκη επί της Μίλαν το 2006 (στο οποίο είχαν αγωνιστεί και ο Κυριακίδης, Μαντούκα) που αποτυπώθηκε σε ένα απόλαυστικό βίντεο.
Και οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές δήλωσαν χαρούμενοι, συγκινημένοι και ευγνώμονες για την πρόσκληση της ΠΑΕ και του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη και εξέφρασαν την ευχή να τους ξαναδοθεί σύντομα η ευκαιρία για μια τέτοια επίσκεψη στην Αθήνα, γεμάτη… ΑΕΚ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X