Ο Λιβάι Γκαρσία πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα με 14 γκολ - 13 διαφορετικούς σκόρερ η Ένωση

Ο Λιβάι Γκαρσία πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα με 14 γκολ - 13 διαφορετικούς σκόρερ η Ένωση
Photo Credits: INTIME

Πληθώρα σκόρερ είχε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με κορυφαίο τον Λιβάι Γκαρσία που πέτυχε 14 γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφτασε πανάξια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «κιτρινόμαυρους» να αναδεικνύουν 13 διαφορετικούς σκόρερ και κορυφαίο εξ αυτών τον Λιβάι Γκαρσία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έπαιξε την καλύτερη μπάλα από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να φέρνει ένα πολύ επιθετικό στυλ παιχνιδιού, το οποίο έγινε φανερό από την αρχή της χρονιάς. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τα τελειώματα των παικτών του θέλοντας από τους ίδιους να είναι εύστοχοι και να τελειώνουν σωστά τις φάσεις τους, προκειμένου η ομάδα να πετυχαίνει γκολ και να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρόλο που ήταν αυστηρός ήταν και συνάμα πολύ δίκαιος με τους παίκτες του καθώς έδωσε ευκαιρίες σε όλους να αγωνιστούν και να αποδείξουν πράγματα. Έτσι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που αντλούμε από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος καταλαβαίνουμε ότι η ΑΕΚ ανέδειξε 13 διαφορετικούς σκόρερ στην κανονική διάρκεια αλλά και τα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Ο Λιβάι Γκαρσία… Killer

Στη συγκεκριμένη λίστα πρώτος σκόρερ είναι ο Λιβάι Γκαρσία με τον επιθετικό από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο να σημειώνει 14 γκολ σε 31 συμμετοχές παίζοντας μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την «Ένωση». Στη δεύτερη θέση των σκόρερ βρίσκουμε τους Μιγιάγκι Γκατσίνοβιτς και Ορμπελίν Πινέδα, οι οποίοι σημείωσαν 9 γκολ έκαστος, με τον Σέρβο να συμμετέχει σε 30 αγώνες και τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό σε 36 αγώνες.

Στη συνέχεια ακολουθούν ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Νορντίν Άμραμπατ, οι οποίοι σημείωσαν από 8 τέρματα ο καθένας, με τον Ελβετό επιθετικό να το καταφέρνει σε 28 αγώνες πετυχαίνοντας μάλιστα πολύ κρίσιμα γκολ στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ενώ ο Μαροκινός ακραίος αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια.

Επόμενος στη λίστα είναι ο αρχηγός Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος συμμετείχε σε 29 αγώνες πετυχαίνοντας 7 γκολ και παίζοντας καθοριστικό ρόλο και στην ψυχολογία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα. Σημαντικά γκολ πέτυχε παράλληλα και ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος σε 13 αγώνες σημείωσε 5 τέρματα και έδειξε πόσο αποτελεσματικός είναι και γιατί βγήκε πρώτος σκόρερ της περσινής Super League.

Στη συνέχεια βρίσκουμε τους Άρολντ Μουκουντί (27 αγώνες), Πέτρο Μάνταλο (30 αγώνες) και Νταμιάν Σιμάνσκι (30 αγώνες), οι οποίοι πέτυχαν από 2 γκολ ο καθένας και βοηθώντας και εκείνοι από την πλευρά τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τελευταίοι στη λίστα είναι οι Γεράσιμος Μήτογλου (8 αγώνες), Πάολο Φερνάντες (14 αγώνες) και ο Ντομαγκόι Βίντα που σημείωσαν από ένα γκολ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X