Κουρμπέλης: Ζευγάρι με την δημοσιογράφο του MEGA Ελένη Βουλγαράκη; (VIDEO)

Κουρμπέλης: Ζευγάρι με την δημοσιογράφο του MEGA Ελένη Βουλγαράκη; (VIDEO)

Σενάριο για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την Ελένη Βουλγαράκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης να μην κατάφερε να συνδυάσει μια καλή δική του σεζόν με τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού και να έμεινε τελικά χωρίς πρωτάθλημα, φαίνεται όμως ότι τα προσωπικά του πηγαίνουν μια χαρά.

Τουλάχιστον αυτό λένε τα ρεπορτάζ, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα της εκπομπής Breakfast Star, ο αρχηγός του τριφυλλιού βρίσκεται σε σχέση με τον Ελένη Βουλγαράκη. Πρόκειται για δημοσιογράφο, ραδιοφωνική παραγωγό και στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στη εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι περισσότερο από φίλοι, έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε. Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει καθώς και οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή» ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star, Μαρίνος Βυθούλκας.


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X