Βόννη: Κατασκόπευε τα τάιμ άουτ της Μάλαγα στον ημιτελικό του BCL

Βόννη: Κατασκόπευε τα τάιμ άουτ της Μάλαγα στον ημιτελικό του BCL
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει προκληθεί στο Basketball Champions League μετά τις καταγγελίες της Μάλαγα στον ημιτελικό του Final Four, που υποστηρίζουν πως η γερμανική ομάδα κατασκόπευε τις οδηγίες στα τάιμ άουτ!

Η Βόννη ήταν η μεγάλη νικήτρια του Final Four του BCL, με τον τεχνικό ωστόσο της Μάλαγα, Τσους Βιντορέτα, να έχει σοβαρά παράπονα από την ενέργεια των Γερμανών να κατασκοπεύουν τις οδηγίες του στα τάιμ άουτ μέσω λάπτοπ στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, βίντεο πίσω από τον πάγκο «έπιασαν» τον Ίμπον Ναβάρο, ασίσταντ κόουτς της Βόννης, να βλέπει τα τάιμ άουτ της Μάλαγα, μία κίνηση που «άναψε» φωτιές και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Τσους Βιντορέτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Gigantes»:

«Ήταν λυπηρό αυτό που έκανε η Βόννη. Είμαι επτά χρόνια στο Final Four του BCL και νομίζω ότι ξεπεράστηκαν τα όρια την περασμένη Παρασκευή. Ήταν μια φρικτή εικόνα. Είμαι πολύ απογοητευμένος ως προπονητής ο οποίος έχει τα περισσότερα παιχνίδια στο BCL, περισσότερα από 100 όπως επίσης και τέσσερα Final Four.

Πρέπει να ανοίξουμε τη συζήτηση για τα τάιμ άουτ και την τηλεόραση. Εάν αυτό θα συμβαίνει επανειλημμένα τότε θα έχουμε ξεπεράσει τα όρια. Δεν πρέπει να προβάλλονται τα τάιμ άουτ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X