Οι παρέες γράφουν ιστορία και αυτή του Αλμέιδα μόλις ξεκίνησε!

Οι παρέες γράφουν ιστορία και αυτή του Αλμέιδα μόλις ξεκίνησε!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει σε αυτό που πέτυχε αλλά και στο γιατί το κατάφερςε που 'χει μεγαλύτερη αξία και επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει συνέχεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο αυτό που ζούμε, διότι δεν έχει τελειώσει, δεν μας πέφτει με τίποτα η διάθεση (άντε, αμέσως αλλού το μυαλό σας), αλλά έχει σημασία και ουσία πως δεν μας έχει σβήσει και η πείνα για κατάκτηση τίτλων. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι πως αυτό ισχύει περισσότερο από τον οποιονδήποτε ΑΕΚτζή στην ίδια την ομάδα, στον Αλμέιδα και στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θέλουν να τα πάρουν όλα και να γράψουν την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου με αφορμή και τη δημιουργία του νέου γηπέδου του Δικέφαλου. Διότι επαναλαμβάνω από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα, από το σπίτι μας, γι’ αυτό και όλα οφείλονται στον Μελισσανίδη!

Εννοείται πως στο χορτάρι αν δεν έχεις ομάδα, ότι γηπεδάρα και να ‘χεις δεν θα βρεις και αποτέλεσμα, μην αναφερθώ στα γήπεδα ανά τις χώρες σε όλα τα πρωταθλήματα που είναι σούπερ αλλά η ομάδα δεν ανταποκρίνεται, δεκάδες τα παραδείγματα. Εκεί, στο χορτάρι, έγραψε ιστορία η Ένωση χάρη στον Ματίας Αλμέιδα και τα παιδιά του, από το τεχνικό επιτελείο και τους συνεργάτες του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές αυτής! Μιλάμε για έπος αυτό που έκαναν, αν αναλογιστούμε και εστιάσουμε στο που ήμασταν, που βρεθήκαμε και που φτάσαμε… Από το εκτός Ευρώπης στην κορυφή του πρωταθλήματος, δεν το λες και λίγο, αντίθετα το λες πολύ.

Οι παρέες γράφουν ιστορία και αυτή του Αλμέιδα μόλις ξεκίνησε!

Αυτό είναι κάτι που θα το μνημονεύει ο ΑΕΚτζης για χρόνια, θα το εξιστορεί ο πατέρας στον γιο του, ο παππούς στο εγγόνι και πάει… γράφοντας! Αλλά θα περνάει και από γενιά σε γενιά, αυτά που ζήσαμε ευτυχώς, να το καλό της επικοινωνιακής εποχής που ζούμε, διότι δε μένεις στην εξιστόρηση, στην αφήγηση, αλλά έχεις και την εικόνα. Όλοι έχετε εμπεδώσει φαντάζομαι πλέον τη δύναμη που έχει. Αρκεί να τη χρησιμοποιεί κανείς για καλό και όχι για να βιάζει την αλήθεια, αλλά να χρησιμοποιείται για καλό…

Το πιο σημαντικό: πως η ομάδα έχει συνέχεια!

Όλο αυτό που ζήσαμε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Ματίας Αλμέιδα, των συνεργατών του και των παικτών, όπως πολύ εύκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς. Αλλά έχουμε γράψει ξανά ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο σε τούτο το τόπο. Να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι κάτι που μας διακρίνει σαν λαός, αντιθέτως θα έλεγα. Πήραν αυτό που άξιζαν όπως αναγνώρισε όλη η νορμάλ ποδοσφαιρική Ελλάδα, δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτούς που επιχείρησαν να αποδείξουν κάτι που δεν υπάρχει, σε επίπεδο αμφισβήτησης: εκτός από τη μειονότητα φυσικά εκείνων που το έχασαν και λογικό να βγάλουν χολή, έως ένα σημείο φυσικά, διότι κάποιοι το λέρωσαν το στόμα τους για την ΑΕΚ και δεν το ξεχνάμε!

Αυτή η παρέα λοιπόν έγραψε ιστορία και μάλιστα την πιο όμορφη, ίσως δε βα είναι και μυθική, πιο σωστά δεδομένα μυθική, αν έρθει και το νταμπλ! Πανάξια και υπέροχη για όλους τους ΑΕΚτζηδες που έζησαν στην επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της και στην πόλη της και την επιστροφή στην κατάκτηση του τίτλου!!! Τι να ζητήσει κανείς περισσότερο στ’ αλήθεια και όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ποιος θα το πίστευε πέρυσι τέτοια εποχή. Εδώ κρύβεται και το καλύτερο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα, το σήμερα είναι σούπερ, το αύριο δύναται να είναι εκπληκτικό. Αυτό τουλάχιστον φαντάζει το πιο πιθανό ενδεχόμενο για τον Δικέφαλο.

Αυτή η παρέα, αυτή η ροκ ομάδα του Αλμέιδα, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη και το σημαντικότερο είναι πως μόλις ξεκίνησε την πορεία της. Τη νέα σεζόν και για τα επόμενα χρόνια έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί, να διεκδικεί όλους τους τίτλους, με έναν προπονητή που δείχνει να την έχει απόλυτα καψουρευτεί, να θέλει να αφήσει τη σφραγίδα του για πάντα στο club. Το όνομα του φυσικά το έγραψε ήδη στο βιβλίο ιστορίας και με νταμπλ αυτό θα γίνει με χρυσά γράμματα, αφού ούτε ο Μπάγεβιτς δεν το χει κάνει. Στην αρχή μιας κανονικότητας για την ΑΕΚ και τον κόσμο της που έχει γήπεδο, προπονητικό κέντρο, τίτλο, λαό συσπειρωμένο, ομάδα που… πεινάει για διακρίσεις και όλα αυτά δεν τα είχε ποτέ ξανά!

Υγ: Πόσο χάρηκα που είδα ευτυχισμένο τον Παναγιώτη Κονέ, πόσο μεγάλη χαρά, ένα παιδί δουλευταράς με όραμα και επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει. Δεν άκουσε λίγα όλα τα προηγούμενα χρόνια, αντιθέτως, ο Αλμέιδα δεν τον ανέφερε τυχαία στον λόγο του προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Δικαιολογημένα είχαμε απαιτήσεις και ας τον πονέσαμε και εμείς, έτσι συμβαίνει όταν υποφέρεις και εσύ όμως, δυστυχώς. Δεν ήμασταν όμως ισοπεδωτικοί… Υπήρξαν και τέτοιοι και για μένα θα έπρεπε να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να ζητήσουν μια συγγνώμη. Η καλή του δουλειά συνεχίζεται, είναι σε εξέλιξη μήνες τώρα η επόμενη χρονιά, αφού βρέθηκε το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ: Ο προπονητής!

Οι παρέες γράφουν ιστορία και αυτή του Αλμέιδα μόλις ξεκίνησε!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X