Μάνταλος: «Ακόμα και όταν ήμασταν στο -8, φαινόταν πως αυτό το γκρουπ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Μάνταλος: «Ακόμα και όταν ήμασταν στο -8, φαινόταν πως αυτό το γκρουπ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

«Ακόμα και όταν ήμασταν στο -8, φαινόταν πως αυτό το γκρουπ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Μάνταλος στον Ντέμη για τη μάχη του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Και τα δύο απίστευτα συναισθήματα. Νομίζω ότι αυτό είναι διαφορετικό. Το γήπεδο αυτό το κάνει ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχει παραπάνω συναίσθημα», δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στην εκπομπή Monday FC του Ντέμη Νικολαΐδη στη NOVA, όταν του ζητήθηκε να κάνει τη σύγκριση του πρωταθλήματος του 2018 με αυτό του 2023.

«Δεν ξέραμε και εμείς τον προπονητή. Πρέσινγκ, ένταση και επιθετικότητα ήταν αυτά που δουλέψαμε τις 15 πρώτες μέρες στην Ολλανδία. Ο συγκεκριμένος προπονητής κατάφερε να κάνει τα λόγια πράξη. Είχε τον τρόπο του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ κοντά στον παίκτη. Ο Αλμέιδα ενδιαφέρεται όχι μόνο για τον Μάνταλο ως ποδοσφαιριστή, αλλά ως άνθρωπο», είπε για τον Αλμέιδα και για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ φέτος ο τέως αρχηγός της Ένωσης.

Όσο για το τι κρατά από χθες, ο Μάνταλος επισήμανε: «Το τελευταίο σφύριγμα. Ήταν πιο γλυκό. Έξω τέτοιο πανικό δεν είχα ξαναδεί, είχα έρθει δύο ώρες πριν το ματς και μπήκα στο γήπεδο 50 λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι».

«Ο τρόπος του Αλμέιδα με έκανε να το αποδεχθώ και να το σεβαστώ που με άφηνε στον πάγκο», είπε αναφερομένος στο γεγονός ότι έπαιζε ελάχιστα στην αρχή της χρονιάς.

Όσο για τη διαφορά στην έναρξη της σεζόν με τον Παναθηναϊκό και αν η ομάδα πίστευε στο πρωτάθλημα, ο Μάνταλος επισήμανε: «Ναι, υπήρχε… Πιστεύαμε ακόμη και στο -8 ότι θα είμαστε εμείς πρώτοι. Ακόμη και στην προπόνηση φαινόταν ότι αυτό το γκρουπ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Στην προπόνηση το καταλάβαινες».

«Σημαντικό ότι νικήσαμε στην Τούμπα, ήταν καθοριστικό το 0-1 με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ακόμη ο Μάνταλος, ο οποίος σε ερώτηση αν ήταν αυθόρμητο το να σηκώσουν μαζί με τον Σέρχιο το κύπελλο του πρωταθλητή είπε: «Δεν ήταν αυθόρμητο. Το είχαμε συζητήσει, το σηκώσαμε και οι τρεις».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X