Βάρντι: Η σύζυγός του αποκάλυψε πως στα 12 της είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από μάρτυρες του Ιεχωβά

Βάρντι: Η σύζυγός του αποκάλυψε πως στα 12 της είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από μάρτυρες του Ιεχωβά
Photo Credits: INTIME

Η σύζυγός του Τζέιμι Βάρντι αποκάλυψε πως στα 12 της είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από μάρτυρες του Ιεχωβά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, η σύζυγος του επιθετικού της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, Ρεμπέκα, ανέφερε για πρώτη φορά πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί που μεγάλωσε σε κοινότητα μαρτύρων του Ιεχωβά.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή της ζωής της αναφέρθηκε η γυναίκα του εμβληματικού σέντερ φορ της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, μιλώντας για αυτή σε ντοκιμαντέρ της αγγλικής τηλεόρασης.

Η Ρεμπέκα Βάρντι, η οποία μεγάλωσε και ως τα 15 της έζησε σε κοινότητα Ιεχωβάδων στο Νόριτς, αποκάλυψε πως όταν ήταν 12 ετών, ένα μέλος της κοινότητας την κακοποίησε σεξουαλικά. Μάλιστα, κατηγόρησε μεγαλύτερα μέλη αυτής πως απέκρυψαν το γεγονός και πως δεν τη στήριξαν όπως θα έπρεπε.

«Όχι απλά δεν έλαβα την απαραίτητη υποστήριξη αλλά κατηγορήθηκα κιόλας. Με χειραγώγησαν, με έκαναν να πιστέψω πως θα ήταν καλύτερα να μην πω τίποτα στην αστυνομία», ανέφερε η 41χρονη, η οποία στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ συναντήθηκε και μίλησε με άλλα άτομα που είχαν ανάλογες φρικτές εμπειρίες μεγαλώνοντας σε κοινότητες μαρτύρων του Ιεχωβά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X