Premier League: Η Μπράιτον (ουσιαστικά) έκρινε το πρωτάθλημα

Premier League: Η Μπράιτον (ουσιαστικά) έκρινε το πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Η Μπράιτον νίκησε την Άρσεναλ με 3-0 για την 36η αγωνιστική της Premier League και ουσιαστικά έστεψε την Μάντσεστερ Σίτι πρωταθλήτρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καταπληκτική φέτος Μπράιτον έκανε πάλι το «θαύμα» της κερδίζοντας στο Λονδίνο την Αρσεναλ με το εντυπωσιακό 3-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League, και έκανε μεγάλο δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με νίκη στο προσεχές αγώνα κόντρα στην Τσέλσι θα κατακτήσει και μαθηματικά και το φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των «κανονιέρηδων» και πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Ενσίσο (51′), Ουντάβ (86′) και Εστουπινιάν (90’+), ελπίζοντας βάσιμα πως θα προλάβει το τρένο της συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε αυτό που έπρεπε, αγκαλιάζοντας, μετά και την ήττα της Αρσεναλ, και το φετινό τίτλο, καθώς νίκησε εύκολα μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» την Εβερτον με 3-0, που παλεύει για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους «πολίτες» να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Γκουντογκάν (37′, 51′) και Χάαλαντ (39′).
Στο μεταξύ η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ με 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν διασφαλίσει ακόμη την παραμονή τους στην κατηγορία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X