La Liga: Η Έλτσε σόκαρε την Ατλέτικο Μαδρίτης!

La Liga: Η Έλτσε σόκαρε την Ατλέτικο Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

Η Έλτσε που έχει υποβιβαστεί σόκαρε την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς νίκησε με 1-0 και την έριξε στη δεύτερη θέση της La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έλτσε έχει υποβιβαστεί μαθηματικά όμως δεν σταματά να διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί από τους εναπομείναντες αγώνες της στη La Liga. Η νίκη 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο για την 34η αγωνιστική αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα αποτέλεσμα που ρίχνει τους “ροχιμπλάνκος” από τη 2η θέση και καθυστερεί τη μαθηματική έξοδό τους στο επόμενο Champions League.

Το γκολ της τέταρτης νίκης των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Φιδέλ, ύστερα από γκάφα του Ίβο Γκρμπιτς που αντικατέστησε τον τραυματία Γιαν Όμπλακ.

Οι “ροχιμπλάνκος” δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν απείλησαν την εστία του Έντγκαρ Μπαντία, με συνέπεια να μην καταφέρουν να απαντήσουν στα υπόλοιπα λεπτά.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη παρουσία του Ηλία Κωστή στον πάγκο της Ατλέτικο, με τον 20χρονο Έλληνα στόπερ, γεννημένο στη Θεσσαλονίκη αλλά διεθνή με τις μικρές εθνικές Κύπρου, να μην αγωνίζεται.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X