AEK game απόψε στις 19:55 με LIVE μετάδοση του ματς με τον Βόλου και όλης της φιέστας τίτλου με εικόνα από Καζαντζόγλου - Τσίλη!

AEK game απόψε στις 19:55 με LIVE μετάδοση του ματς με τον Βόλου και όλης της φιέστας τίτλου με εικόνα από Καζαντζόγλου - Τσίλη!
Photo Credits: INTIME

Tο ENWSI TV συνεχίζει τις μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV είναι μαζί με την ΑΕΚ, για ακόμη ένα ματς!

Σήμερα στις 19:55 θα έχετε ξανά μαζί σας το ΑΕΚ game, τη νέα πρωτοποριακή μετάδοση του αγώνα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Δίχως διακοπές, με ανάλυση, σχόλιο, άποψη μόνο ΑΕΚ, οι Σταύρος Καζαντζόγλου και Κώστας Τσίλης σας υποδέχονται σε κάθε παιχνίδι της Ένωσης και σας βάζουν μέσα στο γήπεδο.

Απόψε δίνουμε ραντεβού με τη LIVE τη μετάδοση του ματς με τον Βόλο από τη Νέα Φιλαδέλφεια για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και όλης της φιέστας τίτλου με εικόνα. Από τα μικρόφωνα του ENWSI TV θα παρελάσουν όλοι οι συντελεστές του enwsi.gr και θα μεταφερθεί λεπτό προς λεπτό ο παλμός από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τους πανηγυρισμούς των παικτών και των οπαδών της ΑΕΚ.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X