Λιντς - Νιουκάστλ 2-2: Πήραν τον βαθμό τα Παγώνια

Λιντς - Νιουκάστλ 2-2: Πήραν τον βαθμό τα Παγώνια
Photo Credits: INTIME

Η Λιντς προηγήθηκε στο ματς, όμως η Νιουκάστλ επέστρεψε καθώς έβαλε δύο πέναλτι και πήρε τον βαθμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Λιντς μετά από δυο διαδοχικές ήττες προσέθεσε ακόμα έναν βαθμό στη συγκομιδή της, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νιουκάστλ στο Elland Road με σκορ 2-2. Τα Παγώνια είναι στην 18η θέση με 31 βαθμούς, στο +1 από τη Λέστερ και στο – 1 από την Έβερτον, έχοντας ματς περισσότερο και από τις δύο. Από την πλευρά τους οι Καρακάξες έφτασαν τους 66 βαθμούς και είναι στο +4 από την 5η Λίβερπουλ.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στο 7′ με τον Άιλινγκ, ενώ 20 λεπτά κέρδισαν πέναλτι, το οποίο όμως δεν μετουσίωσε σε γκολ ο Μπάμφορντ. Η ομάδα του Άντι Χάου έκανε την ανατροπή με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Γουίλσον στο 31′ και στο 69’΄.

Η Λιντς βρήκε έστω και με αρκετή δόση τύχης το γκολ της ισοφάρισης. Στο 79′ ο Κρίστενσεν δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Τρίπιερ και κατέληξε στα δίχτυα του Πόουπ για το 2-2. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 90+1′ όταν ο Φίρπο ανέτρεψε τον Γκόρντον πριν πατήσει περιοχή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως δεν άλλαξε κάτι στον δείκτη του σκορ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X