Η ΑΕΚ ετοίμασε τα πάντα για την φιέστα και… μετά

Η ΑΕΚ ετοίμασε τα πάντα για την φιέστα και… μετά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και οι οπαδοί της να ζήσουν μια ιστορική νύχτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι 100% συγκεντρωμένη στον «τελικό» που έρχεται με το Βόλο την Κυριακή στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», εκεί που χρειάζεται το βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Η Ενωση βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματός της και τα πάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί.

Το γήπεδο είναι γνωστό ότι θα είναι κατάμεστο, καθώς η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει από νωρίς sold out και έχει σημάνει συναγερμός στους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να διαχειριστούν αυτή τη δύσκολη συνθήκη.

Αυτό που έχει γίνει ήδη γνωστό είναι ότι μετά τη λήξη του ματς θα υπάρξει κανονικά απονομή και ως εκ τούτου, ενός είδους φιέστα.

Αυτό που θέλουν να ετοιμάσουν, είναι κάτι που θα είναι φαντασμαγορικό, που θα το απολαύσει ο κόσμος και που θα μείνει αξέχαστο. Κάτι που θα παραπέμπει, ως προς το φαντασμαγορικό του πράγματος, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Επίσης μετά το τέλος της φιέστας θα υπάρχουν εκδηλώσεις και έξω από το γήπεδο, ώστε να ικανοποιηθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος -και αυτοί που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο για το μεγάλο ματς.

Όσο για το γλέντι τίτλου και αυτό είναι ήδη κανονισμένο από τώρα. Μόλις ολοκληρωθεί η φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα γλεντήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X