Μπέος: «Δεν θα παραστώ στον τελικό του Κυπέλλου, θα τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση»

Μπέος: «Δεν θα παραστώ στον τελικό του Κυπέλλου, θα τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση»
Photo Credits: INTIME

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε το Πανθεσσαλικό για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, αλλά δεν θα έχει ο ίδιος άλλη εμπλοκή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίριαλ με την έδρα του τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ λύθηκε, με τον Αχιλλέα Μπέο να παραχωρεί στην ΕΠΟ το Πανθεσσαλικό. Όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου, εκεί σταματά και η εμπλοκή του, καθώς δεν πρόκειται ούτε να παραστεί.

Με δήλωσή του θέλησε να τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη διοργάνωση του τελικού, αλλά υπεύθυνη είναι μόνο η ΕΠΟ, μιας και το τηλέφωνό του έσπασε από γνωστούς και φίλους που ψάχνουν μια πρόσκληση.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπέου: 

«Θα ήθελα να ενημερώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον διοργανώνει η ΕΠΟ που είναι και η μόνη και αποκλειστικά υπεύθυνη για την διάθεση των προσκλήσεων. Γι’ αυτό τον λόγο, μέχρι την ημέρα του τελικού, ξεχάστε το κινητό μου. Άλλωστε ούτε εγώ θα παραστώ στον τελικό του κυπέλλου και θα τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X