Δημάτος: «Πώς θα μπει κατευθείαν σε ομίλους ο Κυπελλούχος ή ο 3ος της βαθμολογίας»

Δημάτος: «Πώς θα μπει κατευθείαν σε ομίλους ο Κυπελλούχος ή ο 3ος της βαθμολογίας»
Photo Credits: INTIME

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διεκδικούν την Κυριακή την 3η θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ευρωπαϊκό μονοπάτι του τρίτου της βαθμολογίας ή του Κυπελλούχου Ελλάδας ανέλυσε ο Ανδρέας Δημάτος.

Τη δυνατότητα του τρίτου της βαθμολογίας ή του Κυπελλούχου Ελλάδας να πάρει μέρος στα πλέι οφ του Europa League και άρα να έχει σίγουρη παρουσία στους ομίλους, εξήγησε ο Ανδρέας Δημάτος με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διεκδικούν την Κυριακή την 3η θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League, με τον «Δικέφαλο» να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το καλό αυτο ευρωπαϊκό εισιτήριο αν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημάτου:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει από αυτή την Κυριακή, χωρίς να περιμένει τίποτα, το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα συνδυασμό εξέλιξης ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και τις νικήτριες των κυπέλλων Ευρώπης και, κυρίως, του Κόνφερενς Λιγκ που είναι λίγες οι πιθανότητες να έχει η κάτοχος εισιτήριο από την χώρα της (μόνο η Φιορεντίνα μπορεί μέσω κυπέλλου), για να διαπιστώσουμε αν ο 3ος θα πάρει μέρος στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κάποιοι συνδυασμοί που δεν είναι απίθανοι.

Δεν εξαρτάται μόνο από το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ, τελικά, ο κυπελλούχος Ελλάδας ή ο 3ος να έχει αυτή την απίστευτα ευνοικά εξέλιξη, με παιχνίδια 24 και 31 Αυγούστου και σίγουρη συμμετοχή στους ομίλους είτε του Γιουρόπα, είτε του Κόνφερενς. Μπορεί το παιχνίδι της Κυριακής να καθορίσει έναρξη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων με ένα μήνα διαφορά. Τέλη Ιουλίου με τέλη Αυγούστου».

Για τη διαφορά στα χρήματα: «Είναι σημαντική η διαφορά στα χρήματα. Υπήρξε σημαντική αύξηση στο Γιουρόπα σε σχέση με την προ Κόνφερενς εποχή. Επίσης, στο Γιουρόπα ακόμη και η 3η θέση στους ομίλους σου δίνει το «σωσίβιο» να συνεχίσεις στην Ευρώπη για να περάσεις στους «16» του Κόνφερενς. Μπορεί η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις να είναι και της τάξης από 30% μέχρι 50%. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει παραπάνω χρήματα γιατί είναι και το περίφημο market pool».

Για τον Άρη: «Στον 2ο προκριματικό είναι πιθανόν ο Άρης να είναι στους ισχυρούς, αλλά μέχρι εκεί. Ακόμη και στην πιο βατή διοργάνωση για τις ελληνικές ομάδες δεν είναι δεδομένες τρεις προκρίσεις για να βρεθούν στους ομίλους».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X