Η ατάκα Σιμάνσκι δείχνει την (απόλυτη) σοβαρότητα της ΑΕΚ: «Όχι ακόμα» απάντησε όταν τον φώναξαν «Champion»!

Η ατάκα Σιμάνσκι δείχνει την (απόλυτη) σοβαρότητα της ΑΕΚ: «Όχι ακόμα» απάντησε όταν τον φώναξαν «Champion»!
Photo Credits: INTIME

Είναι ξεκάθαρο το κλίμα εντός της ΑΕΚ αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Βόλο και ο Νταμιάν Σιμάνσκι το... απέδειξε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νταμιάν Σιμάνσκι. Εκτός από μαχητής είναι και ένας από τους σύγχρονους ηγέτες της ΑΕΚ!

Όλη τη σεζόν ο Μουντιαλικός Πολωνός χαφ «μάχεται» με τον Γενς Γιόνσον αναφορικά με το ποιος είναι ο καλύτερος χαφ στην Ενωση και στο ελληνικό πρωτάθλημα και απάντηση δεν υπάρχει με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει καταφέρει να τους συνδυάσει άψογα και να πάρει το καλύτερο που μπορεί από τον καθένα.

H AEK είναι έναν βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Κυριακή απέναντι στον Βόλο έχει την ευκαιρία να σηκώσει την κούπα μπροστά στον λαό της που θα βρίσκεται σε φρενίτιδα.

Στις τάξεις του κόσμου μπορεί να επικρατεί πανηγυρικό κλίμα, ωστόσο εντός της ομάδας ο Ματίας Αλμέιδα έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις, όπως μας έχει δείξει ως τώρα.

Δεν έδωσε ρεπό χθες στους παίκτες του για να τους κρατήσει σε εγρήγορση και ήταν όλοι στα Σπάτα, ενώ και οι ίδιοι στις αναρτήσεις τους έγραφαν «ένα ακόμα βήμα» δείχνοντας προσγειωμένοι.

Μάλιστα στην σημερινή προπόνηση όσοι έπαιξαν με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κυρίως με τρέξιμο. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κάποια στιγμή πέρασε (μαζί με τους συμπαίκτες του) μπροστά από στελέχη, ανθρώπους της ομάδας και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί και τους καλημέρισε και κάποιους του φώναξε «Καλημέρα Champions», εκείνος όμως απάντησε με αυστηρό ύφος «Όχι ακόμα» δείχνοντας τη σοβαρότητα που επικρατεί στην ομάδα.

Κα χαρακτηριστικό είναι ότι κανείς άλλος παίκτης της ΑΕΚ δεν… απάντησε στο σχόλιο περί Πρωταθλητών. Ο λόγος προφανής. Να γίνει η δουλειά και με το Βόλο, να γίνει η φιέστα και μετά φουλ για το νταμπλ και τον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X