Αποθεώνουν Σιμάνσκι οι Πολωνοί: «Ασίστ που δίνει πρωτάθλημα στην ΑΕΚ - Εστειλε μήνυμα σε Σάντος»

Αποθεώνουν Σιμάνσκι οι Πολωνοί: «Ασίστ που δίνει πρωτάθλημα στην ΑΕΚ - Εστειλε μήνυμα σε Σάντος»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν στην Πολωνία για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας νίκης της ΑΕΚ επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πολωνός μέσος έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι και έδωσε την ασίστ στον Τσούμπερ για το γκολ της νίκης.

Οι συμπατριώτες του τον αποθεώνουν και κάνουν λόγο για την «ασίστ στο γκολ που δίνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Η νίκη αυτή και η ασίστ του Σιμάνσκι ήταν καθοριστική για την τύχη της διοργάνωσης για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Η ομάδα του Πολωνού εκμεταλλεύτηκε την ήττα του κύριου ανταγωνιστή της Παναθηναϊκού, που έχασε 1-0, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Παράλληλα, το sport.pl αναφέρεται και στις προοπτικές του 27χρονου αμυντικού χαφ στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, γράφοντας πως φέτος με την απόδοσή του, στέλνει μήνυμα στον Σάντος.

«Η καλή απόδοση του Σιμάνσκι του δίνει ελπίδες για περαιτέρω εμφανίσεις στην εθνική Πολωνίας. Ο μέσος έχει την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος. Βρέθηκε στις κλήσεις για τα παιχνίδια του Μαρτίου και σκόραρε στην ήττα με 3-1 από την Τσεχία. Είναι πιθανό ο Σιμάνσκι να κληθεί και τον Ιούνιο, όπου οι Πολωνοί θα αντιμετωπίσουν τη Μολδαβία (20/6) για τα προκριματικά του Euro 2024. Τέσσερις μέρες νωρίτερα, θα παίξουν με τη Γερμανία», σημιώνεται χαρακτηριστικά.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X