Άρης - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ENWSI TV: ΟΛΟ το AEK game με μετάδοση του ματς με τον Άρη από Καζαντζόγλου – Τσίλη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε την δουλειά της σωστά και εύκολα και κέρδισε με 2-1 τον Άρη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Χαριλάου.

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν είχε και πολλή δουλειά. Όμως όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε σωστά και πειστικά. Και δεν ανησύχησε επί της ουσίας σε καμία στιγμή.

Εχσάν Χατζισαφί: Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν συγκινητικός. Παρόλο που δεδομένα πλέον έχει τεράστια κόπωση στα πόδια του και αυτό φαίνεται, προσπάθησε και βοήθησε ξανά και πολύ. Σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και με τα ανεβάσματα του από την αριστερή πλευρά. Τρομερό ματς ξανά με αστείρευτες δυνάμεις.

Ντομαγκόι Βίντα: Με εξαίρεση την φάση του κερδισμένου πέναλτι του Άρη, που δεν την διαχειρίστηκε σωστά, κατά τα άλλα έκανε ένα καλό ματς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερη ανάγκη να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ασφάλεια στο ανασταλτικό κομμάτι, ο Κροάτης την έδινε αυτή την ασφάλεια με τον τρόπο που έπαιξε.

Αρόλντ Μουκουντί: Ισχύει και για τον Καμερουνέζο στόπερ, περίπου ότι και για τον Βίντα. Δεν διαχειρίστηκε σωστά την φάση του κερδισμένου πέναλτι του Άρη, αλλά και ακόμα μια – δυο γρήγορες αντεπιθέσεις του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολύ καλά την δουλειά του και έδινε την ασφάλεια που χρειαζόταν η ΑΕΚ.

Λάζαρος Ρότα: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα μετά από εκείνο το κτύπημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έβγαλε πάθος και διάθεση όπως πάντα. Ενώ ήταν από τους παίκτες που πίεζαν σωστά χαμηλά στην άμυνα του Άρη και μάλιστα έκανε και κλεψίματα της μπάλας.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Για ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε να δυσκολεύεται αρκετά να ακολουθήσει τους χαφ του Άρη και έτσι ανασταλτικά η ΑΕΚ παρουσίασε ζητήματα στον χώρο ευθύνης του. Παρόλα αυτά από την στιγμή που η Ένωση βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, άρχισε να πατάει πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο και ο Πολωνός χαφ.

Ορμπελίν Πινέδα: Τρομερό ματς στο οργανωτικό κυρίως κομμάτι από τον Μεξικανό χαφ. Έδωσε εκπληκτική κάθετη πάσα και ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης του Φαν Βέερτ. Ενώ γενικώς κάθε φορά που έπιανε την μπάλα στα πόδια του, είχε έναν τρόπο να ξεδιπλώνει άρτια τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Και ο ίδιος έψαξε την εκτέλεση κάποιες φορές, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Έβαλε την γκολάρα με την οποία έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση. Αλλά πριν από την φάση αυτή είχε δοκιμάσει ακόμα πέντε φορές και με το δεξί αλλά ακόμα και με το αριστερό και είτε η μπάλα είχε φύγει ελάχιστα άουτ, είτε είχε αποκρούσει ο Κουέστα. Όμως ο Τσούμπερ ήταν σεληνιασμένος και δεν θα μπορούσε να μην βρει το γκολ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Δεν είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και αυτό φάνηκε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Είχε διάθεση, είχε συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, έβγαλε και την ποιότητά του σε κάποιες φάσεις. Όμως και πάλι δεν του βγήκαν τα περισσότερα από όσα δοκίμασα.

Νίκλας Ελίασον: Μπήκε στο ματς πολύ φορτσάτος και πήρε δυο – τρεις πολύ καλές ενέργειες από την πλευρά του, που εξελίχθηκαν σε απειλή για την αντίπαλη εστία. Στην συνέχεια δεν του βγήκαν όλες οι πρωτοβουλίες που πήρε. Αλλά ήταν κινητικός και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Άρη.

Τομ Φαν Βέερτ: Μπήκε στην ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό και έκανε ματσάρα. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για την ισοφάριση. Έχασε μια τεράστια ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Ενώ απασχολούσε συνεχώς την άμυνα του Άρη. Και στο τέλος είχε και ένα σουτ στο δοκάρι.

Γενς Γιόνσον: Μπήκε για να θωρακίσει την μεσαία γραμμή και για να μπορέσει να δώσει τρεξίματα και φρεσκάδα. Το έκανε άψογα, καθώς έτρεξε πολύ και πίεσε πολύ τους παίκτες του Άρη.

Πέτρος Μάνταλος : Ήταν κεφάτος από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο και έκανε σωστά την δουλειά. Κράτησε την μπάλα εκεί που χρειάστηκε, έκανε ακόμα και τα φάουλ του εκεί που χρειάστηκαν. Βοήθησε σημαντικά.

Νορντίν Άμραμπατ: Έδωσε και αυτός ψυχή και πάθος από την ώρα που μπήκε. Έδωσε και την πάσα για το δοκάρι του Φαν Βέερτ. Είχε και κάποιες λάθος επιλογές αλλά γενικώς βοήθησε και αυτός.

Πάολο Φερνάντες : Μπήκε στο φινάλε για να κρατήσει την μπάλα και να αποσυμπιέσει την ομάδα. Το έκανε σωστά.

Ζίνι: Για ακόμα ένα ματς τον εμπιστεύτηκε εκεί που χρειαζόταν ο Αλμέιδα. Και ο Ζίνι έκανε ακριβώς ότι του ζήτησε ο προπονητής, κρατώντας την μπάλα και πιέζοντας χαμηλά την άμυνα του Άρη

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X