ΑΕΚ: Βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 4,5 μήνες ο Φαν Βέερτ!

ΑΕΚ: Βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 4,5 μήνες ο Φαν Βέερτ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποιεί τον Τομ Φαν Βέερτ βασικό σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 4,5 μήνες και την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με βασικό τον Τομ Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αναμέτρηση με τον Άρη!

Με τον Λιβάι Γκαρσία να μένει εκτός αποστολής, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Ολλανδό σέντερ φορ για να αναπληρώσει το κενό του και δεν θα συμβεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Φαν Βέερτ θα αγωνιστεί βασικός στο πρωτάθλημα μετά από 4,5 μήνες και το παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στον Ιωνικό (22/01) όπου ο επιθετικός από το Τρινιντάν και Τομπάγκο είχε νιώσει ενοχλήσεις είχε μείνει εκτός 20αδας από τον «Πελάδο».

Για την ιστορία, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει την ολική ανατροπή και είχαν επικρατήσει με 2-1 στη Νεάπολη, με «λυτρωτή» τον Στίβεν Τσούμπερ στις καθυστερήσεις.

Τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League, ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός, αριθμεί 15 συμμετοχές με πέντε γκολ σε 548 συνολικά λεπτά συμμετοχής.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X