Συγκίνηση: Το σπίτι του Κώστα Νικολαΐδη φτιάχτηκε ξανά με την προσπάθεια του Μανωλά και των άλλων παλαιμάχων της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση: Το σπίτι του Κώστα Νικολαΐδη φτιάχτηκε ξανά με την προσπάθεια του Μανωλά και των άλλων παλαιμάχων της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το σπίτι του Κώστα Νικολαΐδη φτιάχτηκε ξανά με την προσπάθεια του Μανωλά και των άλλων παλαιμάχων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτά τα νέα είναι υπέροχα και σκορπούν συγκίνηση. Η προσπάθεια του Στέλιου Μανωλά και των παλαίμαχων παικτών της ΑΕΚ έπιασε τόπο με το σπίτι του Κώστα Νικολαΐδη το οποίο είχε καεί ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές, να φτιάχνεται ξανά.

Θυμίζουμε πως το δράμα του Παλαίμαχου της ΑΕΚ, είχε ευαισθητοποιήσει τους παλαιμάχους της ΑΕΚ με τον Στέλιο Μανωλά να πρωτοστατεί βγάζοντας σε δημοπρασία την τελευταία φανέλα που φόρεσε με σκοπό τα έσοδα να πάνε στην οικογένεια Νικολαΐδη για να στηριχθεί οικονομικά και να μπορέσει ξανά το σπίτι να γίνει κατοικήσιμο.

Η πρόοδος των εργασιών είναι πλέον χαρακτηριστική και πραγματικά είναι οι πιο ευχάριστες εικόνες που θα μπορούσαμε να δούμε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X