Αντσελότι: «Τώρα θα πανηγυρίσω, την Τρίτη θα σκεφτώ τη Μάντσεστερ Σίτι»

Αντσελότι: «Τώρα θα πανηγυρίσω, την Τρίτη θα σκεφτώ τη Μάντσεστερ Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σϊτι μπορεί να… περιμένει καθώς ο Κάρλο Αντσελότι ήθελε να πανηγυρίσει με την ψυχή του για την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» αναμετρήθηκε με την Οσασούνα στον τελικό της Σεβίλλης και αναδείχθηκε κυπελλούχος Ισπανίας επικρατώντας με 2-1.

Μετά το παιχνίδι, ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον επικείμενο πρώτο ημιτελικό με τους «Πολίτες» στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δήλωσε ότι ήθελε να απολαύσει τις στιγμές ευτυχίες για το κύπελλο καθώς υπάρχει χρόνος κατόπιν για να κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα με την αγγλική ομάδα.

«Απόψε (σ.σ. χθες) θα γιορτάσουμε λίγο, θα σκεφτώ την Τρίτη. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω αυτήν την ομάδα, αυτόν τον σύλλογο και αυτούς τους οπαδούς. Πετύχαμε κάτι σημαντικό, κατακτώντας όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους σε δύο σεζόν.

Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίτης μέσα σε μια καλή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε απέναντι στη Σίτι. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν τελικό και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προσπαθήσουμε να παίξουμε σ’ αυτόν», είπε ο Αντσελότι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X