Αλβανός: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το Final-4- Ο πιο συγκεντρωμένος θα κερδίσει» (VIDEO)

Αλβανός: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το Final-4- Ο πιο συγκεντρωμένος θα κερδίσει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: Γιολάντα Ζύκα

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μίλησε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο εν όψει του Final-4 Ανδρών Λουξ που διεξάγεται το διήμερο 8-9 Μαϊου στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας.

Ο ίδιος ξεκίνησε τις δηλώσεις του συγχαίροντας την Εθνική ομάδα για την πρόκριση: «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Εθνική ομάδα για την διάκριση την οποία είχε ανάγκη το άθλημα μας. Πόσο χαρούμενος και συγκινημένος νιώθω που βρίσκομαι με άλλους τρεις προπονητές που συνυπήρχαμε σαν αθλητές σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική. Είναι χαρά να βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να προχωρά ο καθένας στο δικό του σωματείο. Το άθλημα πρέπει να μείνει ενωμένο για να βοηθήσουμε και την Εθνική ομάδα.

Κάθε ομάδα έχει τις δυνατότητες της, τα ποσοστά της. Το 25%. Τα φαιναλ φορ πάντα κρύβουν κινδύνους. Είναι μια ιδιαίτερη διοργάνωση και δεν υπάρχουν φαβορί. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Υγεία πάνω από όλα και να τελειώσει η διοργάνωση χωρίς τραυματισμούς.

Όσον αφορά για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό από το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με τα ματς πρωταθλήματος ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Σε τέτοια παιχνίδια κρύβονται εκπλήξεις. Η προετοιμασία δεν διαφέρει κατά πολύ από τα μεταξύ μας παιχνίδια μέσα στο πρωτάθλημα. Η διακοπή θα έχει αντίκτυπο στις ομάδες η αγωνιστική απουσία από τους αγώνες. Ο πιο συγκεντρωμένος και ο πιο έτοιμος αγωνιστικά θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει.

Δείτε όλη την συνέντευξη Τύπου του Final-4:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X