Συνεχίζεται η... πτώση του Αστέρα Τρίπολης, ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα που σώθηκε

Συνεχίζεται η... πτώση του Αστέρα Τρίπολης, ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα που σώθηκε
Photo Credits: INTIME

Νέα ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης που έχασε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γκολ του Ροσέρο στο 84΄έγειρε την πλάστιγγα της νίκης (1-0) υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες» κι εξασφάλισε στους Ηπειρώτες το εισιτήριο της παραμονής στη Super League.

Το παιχνίδι υπήρξε φτωχό από πλευράς φάσεων, έντασης και ενέργειας στο α΄ημίχρονο. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φάσεις που…ξύπνησαν τους θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες των «Ζωσιμάδων».

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους στο 2΄, όταν έπειτα από «κεραυνό» του Μπαρτόλο έξω από την περιοχή, ο Αθανασίου εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας ανέπαφη την εστία του ΠΑΣ.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς όμως πέρα από την φάση με τον Μπαρτόλο να απειλήσουν εκ νέου τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του ΠΑΣ σταδιακά άρχισαν να ισορροπούν το ματς και στο 25΄είχαν μια…υποψία ευκαιρίας, όταν μετά από κεφαλιά του Παντελάκη ο Άλβαρες μπήκε στην πορεία της μπάλας κι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο ίδιο τέμπο κυλούσε το παιχνίδι και στο β΄ημίχρονο. Οι δύο ομάδες έδειχναν ξεκάθαρα πως τους βόλευε η ισοπαλία, από την στιγμή που τους εξασφάλιζε την παραμονή στη Super League και έτσι αμφότερες απέφευγαν τα μεγάλα ρίσκα.

Σημείο αναφοράς στο παιχνίδι η επανεμφάνιση του Πέδρο Κόντε σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα (και) στους «Ζωσιμάδες», έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) του Ισπανού στράικερ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο 34χρονος φορ που έπαιξε ως αλλαγή για ένα λεπτό στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, πέρασε στο ματς αντί του Μορέιρα στο 62ο λεπτό.

Στο 75΄ο Μπαρτόλο «έσπασε» τη μονοτονία, όταν με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ανάγκασε τον Αθανασίου να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ έπειτα από στημένη φάση στο 84΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ροσέρο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα (1-0).

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 33 κι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Super League, ενώ οι Αρκάδες παρά την ήττα που τους κράτησε στους 30 βαθμούς δεν κινδυνεύουν έπειτα από την ισοπαλία (2-2) του Ιωνικού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και…καθάρισαν κι αυτοί με την υπόθεση της σωτηρίας.

Ο διαιτητής Ανδρέας Γκάμαρης (Αθήνα) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σόρια, Γκαρθία, Τιλίκα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (92΄Μπορνταγκαράι), Πήλιος, Μορέιρα (62΄Κόντε), Λιάσος, Γκίνο, Τζίμας, Παμλίδης(90΄’ Καραχάλιος), Μπάλαν (62΄Ροσέρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρεγκίς (88΄Μπερτόγλιο), Τιλίκα (78’ Σανταφέ), Μπαρτόλο, Σίτο (88; Κωστέας).

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X