Δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα ο Μπριχ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Σκέψεις στην ΕΠΟ για Έλληνα διαιτητή

Δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα ο Μπριχ  για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Σκέψεις στην ΕΠΟ για Έλληνα διαιτητή
Photo Credits: INTIME

Η 9η αγωνιστική των play off αναβλήθηκε και ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ ειδοποιήθηκε έγκαιρα να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα και περιμένει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 9η αγωνιστική των play off της Super League που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 7/5 αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊου στον Παναθηναϊκό και θα αποφασιστεί την Κυριακή σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, πότε θα διεξαχθεί.

Ο 47χρονος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ που είχε οριστεί από την ΚΕΔ για να διαιτητεύσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τους «πράσινους», δεν ταξίδεψε μαζί με το τιμ του για την Ελλάδα αφού ενημερώθηκε έγκαιρα από την ΕΠΟ για την αναβολή και περιμένει την απόφαση της Κυριακής για να αποφασιστεί αν θα έρθει τελικά στη χώρα μας για να διαιτητεύσει τον αγώνα.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, στην ΚΕΔ εξετάζουν το ενδεχόμενο να οριστεί Έλληνας διαιτητής κάτι που ωστόσο θα προκαλέσει άλλου είδους… θέματα καθώς ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός θέλουν να ακούν για Έλληνες διαιτητές και θεωρείται σίγουρο ότι θα αντιδράσουν έντονα.

Παράλληλα, η αναβολή της αγωνιστικής και εφόσον τα παιχνίδια δεν διεξαχθούν τη Δευτέρα 8/5 δίνει τη δυνατότητα στην ΚΕΔ να ψάξει για ξένο διαιτητή για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στη θέση του Βασίλη Φωτιά, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο καθώς όπως αναφέρεται και στην τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΟ «ουδείς Ευρωπαίος διαιτητής Elite ή Α’ κατηγορίας ΟΥΕΦΑ δέχεται πλέον να έρθει στην Ελλάδα».

Να σημειωθεί τέλος ότι o Μπριχ είχε οριστεί να σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στις 30/8/2020 αλλά τελικά αντικαταστάθηκε από τον Ολλανδό Κάιπερς. Ο Γερμανός ρέφερι και οι βοηθοί του τότε είχαν έρθει στην Ελλάδα αλλά ο αγώνας είχε αναβληθεί την τελευταία στιγμή λόγω κρούσματος κορωνοϊού του Μάξι Λοβέρα και είχε φύγει άπραγος από τη χώρα μας. Στη συνέχεια η ΚΕΔ είχε ορίσει τον Ολλανδό Κάιπερς για τον τελικό που είχε διεξαχθεί στις 12/9.

Πηγή: SDNA.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X