Πειρατικές Αιχμές

Πειρατικές Αιχμές
Photo Credits: INTIME

Οι πειρατές του ονείρου επέστρεψαν με νέες πειρατικές αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
✓ ΜΑΤΣ… ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! Ιδού ο μεγάλος “Τελικός” του φετινού Πρωταθλήματος! Εδώ είναι, μπροστά μας, και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη! Μετά από τις δύο ισοπαλίες, 0-0, με τον πράσινο Ολυμπιακό και τον κόκκινο Παναθηναϊκό, πάμε στον… ενάρετο Άρη μέσα στο Χαριλάου! Ένα ματς κυριολεκτικά “ζωής και θανάτου” για την Α.Ε.Κ, και με ένα μόνο αποτέλεσμα: Ν Ι Κ Η για τον Δικέφαλο Αετό! Στη φάση που βρισκόμαστε πλέον, δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Όλα για όλα, εδώ και τώρα! Εμπρός Πρωταθλητές!!!
✓ Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ! Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ! Έφτασε η ώρα να αποδείξεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ ότι διαθέτεις την παλικαριά, την πίστη, τη μαγκιά, το σθένος και πάνω απ’ όλα τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψεις τους σχεδιασμούς των απατ-αιώνιων και να κατακτήσεις τον Τίτλο. Με Ψυχή Βαθιά πάμε γερά!!!
✓ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ!!! Η καλύτερη ΟΜΑΔΑ είναι η Α.Ε.Κ. Στα μάτια οποιουδήποτε καλοπροαίρετου παρατηρητή που γνωρίζει από ποδόσφαιρο η Ομάδα της Προσφυγιάς παίζει την καλύτερη μπάλα, διαθέτει το καλύτερο έμψυχο υλικό, και μάλιστα με πολλές και ισάξιες εναλλακτικές λύσεις, το καλύτερο σύνολο, τον καλύτερο προπονητή, το καλύτερο γήπεδο! Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια (. + -)
✓ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ! Στις επάλξεις ο Κόσμος μας, κερδίζει επάξια τις εντυπώσεις με τη μαχητική στήριξη και την πίστη του στην ομάδα! Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το δέσιμο των Ενωσιτών με την Ομάδα και αυτό οπωσδήποτε αποτελεί έναν από τους καθοριστικότερους παράγοντες για την επιτυχή φετινή πορεία της Α.Ε.Κ. Συνεχίζουμε αδέρφια, δίπλα της, έτσι όπως μόνο εμείς οι ΑΕΚτζήδες ξέρουμε!
✓ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ! Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τώρα βρισκόμαστε μέσα στη φωτιά του πολέμου! Τώρα επικεντρώνουμε όλες τις δυνάμεις μας στην επίτευξη του μεγάλου στόχου. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει χρόνος για οτιδήποτε άλλο. Στο τέλος και οι κριτικές και οι απολογισμοί.
✓ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ μαχόμαστε ακατάπαυστα. Ενάντια σε όλη αυτή τη “συστημική αθλιότητα” που ειδικά φέτος τη βλέπουμε ακόμη και να συνασπίζεται απέναντί μας. Όλοι τους και μόνοι μας. Δεν μασάμε. Μια ζωή έχουμε μάθει στα δύσκολα, οπότε όλα αυτά όχι μόνο δεν μας κάμπτουν αλλά αντιθέτως μας χαλυβδώνουν. Ότι έχουμε κατακτήσει στην πολυετή πορεία μας είναι με αίμα και κόπο. Κι επειδή είμαστε η Α.Ε.Κ που δεν λυγά, θα τους συντρίψουμε για μια ακόμη φορά!

 

✓ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ… τα συνεταιράκια, τα τακίμια, παίζουν τώρα αναμεταξύ τους στο Φάληρο. Οι εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόντες συναπαταιώνιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το θέμα στην παρούσα συγκυρία έχει ως εξής: έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι πρασινοκόκκινοι θα συγκρουστούν ή θα παίξουν… τις κουμπάρες;;; Θα δείξει, Κυριακή κοντή γιορτή! Άλλωστε και το… “ξεφτιλόμετρο” είναι κι αυτό εδώ για τις απαραίτητες καταγραφές.
✓ ΤΟ  ΜΕΝΟΣ του γαυριστάν κατά του Δ. Μελισσανίδη φανερώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο ποια Α.Ε.Κ -και με ποιον ηγέτη επικεφαλή-είναι που φοβούνται και τρέμουν οι αντίπαλοί μας. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, η Α.Ε.Κ του παρόντος και του μέλλοντος είναι, και θα είναι, “τιγρίσια”! Πέρασαν ανεπιστρεπτί εκείνες οι αλήστου μνήμης εποχές του “this is aekaki” που τόσο τους βόλευε. Πλέον θα ακούν Α.Ε.Κ και Μελισσανίδη και θα βλέπουν εφιάλτες. Στον ύπνο και στον ξύπνιο τους και για πολλά πολλά χρόνια!

 

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!
✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

 

Πειρατικές Αιχμές

 

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Πάμε δυνατά ρε ΑΕΚΑΡΑ! Μέχρι τέλους!!!
* Και οι “Πειρατικές Αιχμές” είναι εδώ, σταθερά, και επίσης μέχρι τέλους!
* Προς “επίσημη ΑΕΚ” : SOS, τα μάτια σας δεκατέσσερα σε τυχόν αδηφάγα κοράκια!
* Μετά την τριάρα που ρούφηξαν στο Καραϊ-τάβλι μπήκαν χεσ…νοι. Μοναδικός στόχος τους να καταστρέψουν το παιχνίδι. Εμείς όμως φταίμε που δεν τους φιλοδωρήσαμε με άλλο ένα τρίμπαλο ώστε να κάνουν τουμπεκί δια παντός!
* Πανηγύρισαν έξαλλα το “χ” στη Φιλαδέλφεια. Όχι για πάρτη τους βέβαια, αλλά για το φιλαράκι τους. Ο τριφυλοφόρος Ολυμπιακός γλεντοκόπαγε για χάρη του δαφνοστεφανωμένου Παναθηναϊκού! Πως είπαμε ότι λέγονται αυτά τα ξεφτιλίκια;;; Αλλαξο-έτσι.
* Κουϊζ 1 : συνώνυμο της Μαχητικότητας και του Τσαμπουκά ;
* Κουϊζ 2 : συνώνυμο της Φιλοτιμίας και της Προσφοράς ;
* Απάντηση στο 1ο κουϊζ: ΑΜΡΑΜΠΑΤ.
* Απάντηση στο 2ο κουϊζ: ΧΑΤΖΗΣΑΦΙ.
* Να γίνει ο Τελικός του Κυπέλλου στα ένδοξα Αγραφα! Πάρτε εσείς την απόφαση και μετά ξέρει αυτός που πρέπει (χαχαχα).
* Αυτή η χώρα μόνο ΑΝ κυβερνηθεί από τον “Σημαδούρα” θα σιάξει. Τέλος!
* Έλα ρε Α.Ε.Κ. Χτύπα εσύ δυο πρωταθλήματα σερί και ύστερα είναι ζήτημα χρόνου να έρθει ο νέος κλωνοποιημένος… Σαλιαρέλης για να τους “σώσει”!
* Δεν είναι όλα καλώς καμωμένα. Έγιναν και σοβαρά λάθη, ιδίως τελευταία. Θα τα πούμε όμως την ώρα που πρέπει.
* Τα παιδιά και τα ανίψια πολλών παλιών Πειρατών δίνουν συνεχείς παρουσίες στην πειρατική κερκίδα: Σάββας, Κωνσταντίνος, Άγγελος, Διονύσης, Σπύρος, Τυμπανιστής και άλλοι ακόμη. Η πιτσιρικαρία προπονείται για να αναλάβει, στο πλήρωμα του χρόνου, τα ηνία!
* Άρη και Άννα να ζήσετε ευτυχισμένοι. Οι καλύτερες ευχές μας να σας συνοδεύουν στο διάβα της ζωής σας. Και με ΑΕΚόπουλα απογόνους!
* Ποιοι Πειρατές εθεάθησαν σε ταβερνείο στα ψηλά βουνά να καταναλώνουν αμύθητες ποσότητες μπύρας ενώ λίγο αργότερα χόρευαν και ζεϊμπεκιές καταμεσίς του δρόμου εν πλήρει ευθυμία; Εικόνες που παρέπεμπαν σε παλιές καλές πειρατικές μέρες!
* Καθημερινά σταθερά και αδιάλειπτα διαβάζουμε την “Ώρα των σπορ”. Το Σάββατο και τον “Δικέφαλο Αετό”. Δώστε την ευκαιρία στις Εφημερίδες της Α.Ε.Κ να ζουν και να υπάρχουν στην ενωσίτικη πραγματικότητα.
* Το έγκλημα των Τεμπών θα ξεχαστεί, άραγε,  στις κάλπες;;;
* Αποτελεί το “no politica” εκκολαπτήριο  φιδιού;
* Οι εκλογές πλησιάζουν. 3 δικά μας παιδιά, μέλη και φίλοι των “Πειρατών του Ονείρου”, βέροι ενωσίτες και μάχιμοι κοινωνικοί αγωνιστές, τυγχάνει να είναι υποψήφιοι στην Αθήνα. Νεότερα προσεχώς!
* ΑΕΚΑΡΑ ατέλειωτο το μεγαλείο σου. Διαχρονικό, Ανυπέρβλητο, Αιώνιο!
* Πήρε φωτιά η λαϊκή Νάπολη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσιιιιι!!!
* Τι έγινε ρε; Δεν θα βγουν εκείνοι οι “αντικειμενικοί” να ρίξουν δηλητήριο μετά τις ισοπαλίες; Μας… “έλειψε” η διχαλωτή γλώσσα τους.
* “Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό”. Και με ανακοινώσεις κιόλας! Ο νοών νοείτω!
* Ποιος είναι γκαντέμης; Ποιανού η παρουσία ισοδυναμεί με καταστροφή; Ποιος  κατσικοπόδαρος ακούγεται από μακριά όταν έρχεται αφού αντί για παπούτσια φοράει… οπλές;;;
* “Ρε Μπιν Λάντεν τι να κάνω που δεν ξέρω να οδηγώ αεροπλάνο…”! Ρεσιτάλ ΚΑΙ με το σχετικό πανό στην εξέδρα.
* Μέσα από τους δρόμους της φωτιάς, μέσα από τις στράτες της Προσφυγιάς…
*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

 

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X