Άρης: Συνθήματα και απειλητικά τηλεφωνήματα κατά του Καρυπίδη

Άρης: Συνθήματα και απειλητικά τηλεφωνήματα κατά του Καρυπίδη
Photo Credits: INTIME

Στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους βρίσκεται η υπόθεση εκφοβισμού κατά του Θόδωρου Καρυπίδη που δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Τετάρτης (3/5) οι δράστες έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδη έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και μάλιστα αυτό συνέβη σε μια περίοδο κατά την οποία ο Θόδωρος Καρυπίδης δέχεται και απειλητικά τηλεφωνήματα.

Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, μάλιστα ο ίδιος θα προχωρήσει σε κατάθεση την προσεχή Δευτέρα (8/5). Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot, οι δράστες δεν είχαν πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X