Αυγενάκης: Τάζει πίστα μότο gp στο Ηράκλειο, αγώνες Μουντιάλ στο Πανθεσσαλικό και νέες εγκαταστάσεις στον ΟΦΗ!

Αυγενάκης: Τάζει πίστα μότο gp στο Ηράκλειο, αγώνες Μουντιάλ στο Πανθεσσαλικό και νέες εγκαταστάσεις στον ΟΦΗ!
Photo Credits: INTIME

Ο Αυγενάκης γνωρίζει ότι ακόμη και σε περίπτωση που η Ελλάδα συνδιοργανώσει το Μουντιάλ, τα γήπεδα δεν θα τα αποφασίσει ο υφυπουργός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε λίγες ημέρες έχει τάξει πίστα μότο gp στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», αγώνες του Μουντιάλ 2030 στο Παγκρήτιο, και νέες εγκαταστάσεις για την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ειδικά το θέμα του Παγκρήτιου Σταδίου αποτελεί παροιμιώδη πομφόλυγα, αφού ο ίδιος ως υφυπουργός αθλητισμού από το καλοκαίρι του 2019, δεν φρόντισε να κάνει τα απαιτούμενα από τις FIFA/UEFA έργα, ώστε να γίνει το Παγκρήτιο έδρα των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, όπως είχε αποφασίσει η ΕΠΟ το 2020.

Επίσης ο Αυγενάκης γνωρίζει ότι ακόμη και σε περίπτωση που η Ελλάδα μαζί με την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία αναλάβουν τη διοργάνωση του Μουντιάλ, τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες στην Ελλάδα δεν θα τα αποφασίσει ο υφυπουργός αθλητισμού.

Τέλος, το Παγκρήτιο έχει χωρητικότητα 26.000 θέσεων, ενώ το μίνιμουμ της FIFA είναι 40.000 θέσεις.

Ακολουθούν οι εν είδη «μαυρογιαλούρου» προεκλογικές υποσχέσεις του Αυγενάκη:

13/4 – ΣΚΑΪ Κρήτης

«Δεν σας κρύβω ότι έχουμε θέσει στο τραπέζι αρκετούς προβληματισμούς, για θέματα τα οποία ξεπερνούν τον αθλητισμό, όπως είναι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι συνθήκες εργασίας, η στάση της Σαουδικής Αραβίας στην πρόσφατη ενεργειακή κρίση. Παρόλα αυτά, όμως, λειτουργούμε παράλληλα προσεκτικά, χωρίς υπερβολές και χωρίς να έχουμε καταλήξει και να είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε επίσημη διεκδίκηση», σημείωσε.

Όπως εξήγησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, από μέρους του, έχουν «πέσει στο τραπέζι» τρεις πόλεις της Ελλάδας που μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες, εφόσον προχωρήσει η διεκδίκηση του Μουντιάλ: το Ηράκλειο, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα.

«Εφόσον προχωρήσει το project, το Παγκρήτιο Στάδιο θα ανακαινιστεί πλήρως, ώστε να είναι ένα σύγχρονο στάδιο, ικανό να φιλοξενήσει αγώνες Μουντιάλ. Αλλά ξεκαθαρίζω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να καταλήξουμε και να καταθέσουμε το φάκελό μας και να είναι ένα κοινό αίτημα».

20/4 – ΑTHLETIC ΣΠΟΡ FM 104.2

«Αν επανεκλεγεί προωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αν μου εμπιστευθεί το υφυπουργείο Αθλητισμού να μιλήσουμε για σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα ικανοποιήσουν και ποδοσφαιρικά τον ΟΦΗ. Με απασχολεί και μας απασχολεί αυτό το θέμα. ΠΑΕ, ερασιτέχνης ΟΦΗ και αυτοδιοικητικοί παράγοντες να κάτσουμε κάτω και να δώσουμε ένα χρονοδιάγραμμα στο φίλαθλο κοινό που περιμένει».

24/4 – iefimerida.gr

«Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, «άνοιξε» παράθυρο στην προοπτική κατασκευής μιας πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, πρόταση του υφυπουργού είναι η κατασκευή πίστας στο χώρο του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», μόλις λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στο Καστέλλι. Έρχεται μάλιστα σε συνέχεια της δήλωσης του Πρωθυπουργού σύμφωνα με την οποία «Η προσοχή μας θα στραφεί στην αξιοποίηση του αεροδρομίου “Καζαντζάκης”».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X