Σοκάρει ο Χρήστος Λουκάκης της ΑΕΚ: «Απείλησαν να μου κάψουν το σπίτι, αν δουν ξανά το πανό κρεμασμένο»

Σοκάρει ο Χρήστος Λουκάκης της ΑΕΚ: «Απείλησαν να μου κάψουν το σπίτι, αν δουν ξανά το πανό κρεμασμένο»
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Λουκάκης, ο αθλητής της ομάδας ράγκμπι της ΑΕΚ μίλησε για την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς άλλης ομάδας έξω από το σπίτι του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο αθλητής της ομάδας ράγκμπι της ΑΕΚ έξω από το σπίτι του, Χρήστος Λουκάκης, όταν δέκα άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Ο Χρήστος Λουκάκης μίλησε στο Sportal για την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς άλλης ομάδας έξω από το σπίτι του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως φοβήθηκε για την ζωή του. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο αθλητής της ΑΕΚ δέχθηκε απειλές ότι σε περίπτωση που «δουν ξανά το πανό στο γήπεδο της Ένωσης, τότε θα του κάψουν το σπίτι».

«Το γεγονός έλαβε μέρος όταν επέστρεψα στο σπίτι μου γύρω στις 12 και κάτι μετά τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Δεν φορούσα διακριτικά, απλά ένα μαύρο μπουφάν και με το που πάρκαρα το μηχανάκι μου εντός της αυλής που έχω στην οικία μου, γύρισα να τραβήξω την πόρτα της αυλής που είχα αφήσει ανοικτά. Και όπως γύρισα ένιωσα γροθιές και κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι. Είχαν μπει μες στην αυλή του σπιτιού και με χτυπούσαν φωνάζοντας “που είναι το πανό;”. Τους λέω “ποιο πανό”; “Του ράγκμπι, ξέρουμε ότι το έχεις εσύ”, απαντάνε».

Τους απάντησα ότι δεν έχω κανένα πανό ενώ συνέχιζαν να με χτυπούν. Μέχρι που από την φασαρία ξύπνησε η μητέρα μου, άνοιξε τα φώτα στην αυλή και όταν είδε το θέαμα άρχισε να ουρλιάζει. Της φώναξα πάρε την αστυνομία και όταν την είδαν να παίρνει τηλέφωνο έφυγαν, λέγοντας ότι “αν δούμε το πανό πάλι κρεμασμένο στο γήπεδο θα σου κάψουμε το σπίτι, ξέρουμε που μένεις”».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X