Βέλλιος: Για άλλα 2+1 χρόνια στην Τσβόλε

Βέλλιος: Για άλλα 2+1 χρόνια στην Τσβόλε
Photo Credits: INTIME

Την επέκταση συμβολαίου για 2+1 χρόνια με την Τσβόλε υπέγραψε σήμερα ο Απόστολος Βέλλιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επέκταση συμβολαίου για 2+1 χρόνια με την Τσβόλε υπέγραψε σήμερα ο Απόστολος Βέλλιος.

Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας, με την οποία στην πρώτη σεζόν του είχε 29 συμμετοχές σκοράροντας 11 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ σε 1.400 αγωνιστικά λεπτά. Η Τσβόλε κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και επέστρεψε στην Eredivisie.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Τσβόλε, ο Βέλλιος δήλωσε: «Από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ, κάτι μαγικό συμβαίνει. Οι φίλαθλοι άρχισαν να φωνάζουν το όνομά μου και συνέχισαν να το κάνουν κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ ιδιαίτερο να σε αγγαλιάζουν έτσι στην πρώτη σεζόν στον σύλλογο. Απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο εδώ. Πρόκειται για μία ομάδα με ατομικό ταλέντο, χημεία και ομαδικότητα. Τώρα που έχει εξασφαλιστεί ο στόχος της ανόδου, δεν θέλω τίποτα άλλο παρά ν’ αναδειχτών πρωταθλητής της Eredivisie με την Τσβόλε την επόμενη σεζόν».

Η μεγαλύτερη στιγμή του Βέλλιου στην Τσβόλε κατεγράφη στις 3 Μαρτίου 2023, όταν σημείωσε χατ-τρικ, το οποίο μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας ως το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Eerste Divisie. Σε εκείνον τον αγώνα, η Τσβόλε επικράτησε με το εντυπωσιακό 13-0 επί της Ντεν Μπος, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο πρώην άσος του Ηρακλή πέτυχε τρία γκολ μέσα σε διάστημα 11 λεπτών και 22 δευτερολέπτων, ενώ έφτασε σε «καρέ» τερμάτων στο 27’.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X