Ηττα με κάτω τα χέρια για την ΑΕΚ Β' με 3-0 από την πρωτοπόρο Κηφισιά

Ηττα με κάτω τα χέρια για την ΑΕΚ Β' με 3-0 από την πρωτοπόρο Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

H ΑΕΚ Β' είχε δύσκολο έργο κόντρα στην Κηφισιά και ηττήθηκε με 3-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηττα με κάτω τα χέρια (3-0) υπέστη από την Κηφισιά η ΑΕΚ Β’ σε ματς για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Τα γκολ για την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τα πέτυχαν οι Ταλάλ (34′), Τέττεχ (49′), Καλλέργης (77′).

Το ματς

Η ΑΕΚ Β’ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς έπειτα από το αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 18′ η Ένωση είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Κοσίδη να περνά μόλις άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα η σέντρα-σουτ του Μπότου δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο.

Και όπως είθισται φέτος στα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων, ένα λάθος αρκεί για να τους φέρει πίσω στο σκορ. Στο 32′ ο Πρίτσας έστειλε προμήνυμα γι’ αυτό που θα ακολουθούσε στο 34′ με τους οικοδεσπότες να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Ο Αντερέκεν έκανε ωραία μπαλιά και ο Ταλάλ με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Και με την έναρξη του β’ μέρους τα πάντα επί της ουσίας κρίθηκαν, καθώς στο 49′ οι οικοδεσπότες έφθασαν στο 2-0. Ήταν το σουτ του Τετέι που κόντραρε και σε αμυντικό, μπέρδεψε τον Θεοχάρη και κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΚ Β’.

Η Ένωση προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν μπορούσε. Ο χρόνος περνούσε, το 2-0 παρέμενε και η Κηφισιά προχωρούσε σε ακόμη ένα βήμα για την άνοδο στη Super League όντας, πλέον, στο +5 από την Athens Καλλιθέα.

Και από τη στιγμή που η ΑΕΚ Β’ δεν μπορούσε, η Κηφισιά το εκμεταλλεύτηκε και στο 77′ έφθασε στο 3ο γκολ με σουτ του Καλλέργη που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς στη θέση του Αντερέγκεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης, Αντερέγκεν (71′ Καλλέργης), Ποζατζίδης, Πέιος, Παπασάββας, Ταλάλ, Πρίτσας (65′ Γκίνη), Τετέι (71′ Κουϊρουκίδης).

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Λάτσι, Κατσίκας, Γεωργέας, Σταμούλης, Δημητρίου, Μπότος, Απ. Χριστόπουλος (73′ Β. Σταμούλης), Τζούντα Γκαρσία, Μαχαίρας (60′ Μάσα), Κοσίδης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X