Νεϊμάρ: Μήνυμα ειρήνης μετά την επίσκεψη των οργισμένων οπαδών της Παρί κάτω από το σπίτι του

«Πρόθυμη να πουλήσει τον Νεϊμάρ στην Τσέλσι η Παρί Σεν Ζερμέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ατμόσφαιρα στην Παρί Σεν Ζερμέν μυρίζει «μπαρούτι». Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε επίσημα από τη διοίκηση και πρακτικά αποτελεί ήδη παρελθόν από το κλαμπ, οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του κλαμπ για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και φώναξαν συνθήματα κατά του Αργεντινού, ενώ με αυτά και με αυτά η… μπάλα πήρε και τον Νεϊμάρ!

Μερίδα των ultras των Παριζιάνων συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Βραζιλιάνου σταρ και φώναξαν πως θέλουν να φύγει από την ομάδα τους, γενικεύοντας έτσι το αρνητικό κλίμα που επικρατεί γύρω από τα μεγάλα ονόματα του συλλόγου πλην Κιλιάν Μπαπέ.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ, πάντως, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την οργισμένη αυτή επίσκεψη. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Instagram λίγες ώρες μετά το συμβάν, έγραψε:

«Μην αφήνετε άλλους να σας ρίξουν στην καταιγίδα τους, βάλτε τους εσείς στη δική σας ειρήνη», κατευνάζοντας κάπως τα πνεύματα τουλάχιστον από μεριάς του.

Ο Νέι έχει συμβόλαιο στην Παρί για δύο ακόμα χρόνια, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι αν φυσικά η Παρί καταφέρει να βρει τα χρήματα που αξιώνει για να τον «ξεφορτωθεί».

Νεϊμάρ: Μήνυμα ειρήνης μετά την επίσκεψη των οργισμένων οπαδών της Παρί κάτω από το σπίτι του

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X