Δήμαρχος Λαμίας: «Κανένα επίσημο αίτημα για τελικό Κυπέλλου – Με τα σημερινά δεδομένα δεν υφίσταται θέμα διεξαγωγής τελικού»

Δήμαρχος Λαμίας: «Κανένα επίσημο αίτημα για τελικό Κυπέλλου – Με τα σημερινά δεδομένα δεν υφίσταται θέμα διεξαγωγής τελικού»
Photo Credits: INTIME

Για τη πιθανότητα να διεξαχθεί στη Λαμία ο τελικός μίλησε ο Δήμαρχος της πόλης, λέγοντας πως με τα σημερινά δεδομένα δεν υφίσταται θέμα διεξαγωγής του αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε στη Λαμία μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως είπε ο Δήμαρχος της πόλης!

Συγκεκριμένα, ο Θύμιος Καραΐσκος ανέφερε πως με τα σημερινά δεδομένα δεν υφίσταται θέμα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

«Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει επίσημ0 αίτημα πρώτον. Δεύτερον θα πρέπει να πάρουμε μία τέτοια απόφαση όλοι μαζί εξετάζοντας τα δεδομένα. Αν τηρεί τις προδιαγραφές το γήπεδο για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν η αστυνομία μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των εγκαταστάσεων από τους φιλάθλους που θα έρθουν ασχέτως αριθμού! Κάτι τέτοιο από ότι ξέρω δεν είναι εφικτό.

Τέλος η χρήση του γηπέδου ανήκει στην ΠΑΕ και το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, συνεπώς όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστούν και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορούμε να μιλάμε για τη φιλοξενία ενός τέτοιου αγώνα» είπε χαρακτηριστικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X