Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρίο Φέρντιναντ μπήκε στο Hall of Fame της Premier League (VIDEO)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρίο Φέρντιναντ μπήκε στο Hall of Fame της Premier League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ρίο Φέρντιναντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο Hall of Fame της Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ έγινε ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στο Hall of Fame της Premier League.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φόρεσε μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Γουέστ Χαμ, Λιντς, επιλέχθηκε μετά από ψηφοφορία από οπαδούς σε όλο τον κόσμο από μια λίστα 15 ατόμων. Ο Ρίο Φέρντιναντ γίνεται ο 17ος παίκτης που μπαίνει στο Hall of Fame μετά την ένταξη οκτώ θρυλικών σταρ τόσο το 2021 όσο και το 2022.

Ο Φέρντιναντ συνόδεψε τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ στην «Class of 2023», με τους δύο legends της Premier League να είναι και οι πρώτοι προπονητές που εισήχθησαν στο Hall of Fame. Ο Φέρντιναντ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών, κατακτώντας έξι τίτλους Premier League και καταγράφοντας 504 συμμετοχές.

Ήταν βασικό γρανάζι για τη θρυλική ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και βοήθησε τους Κόκκινους Διαβόλους να κερδίσουν τρεις διαδοχικούς τίτλους Premier League μεταξύ 2006-09. Στα 504 παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας του, βοήθησε να μείνει ανέπαφη η εστία σε 189 – επίδοση που είναι η τρίτη μεγαλύτερη στην ιστορία της Premier League από οποιονδήποτε αμυντικό – και μόνο πίσω από τους Τζον Τέρι και Τζέιμι Κάραχερ.

Αφού τελείωσε τη 12χρονη θητεία του στο Old Trafford το 2014, τελείωσε την καριέρα του με μια σεζόν στην QPR. Ο Φέρντιναντ – ο οποίος μέτρησε επίσης 81 συμμετοχές για την Αγγλία – έκτοτε έγινε ένας από τους πιο εξέχοντες ειδήμονες στο άθλημα.

«Ως αμυντικός, δεν έχω συνηθίσει να πανηγυρίζω την προσωπική δόξα – το αφήνουμε στους χαφ και τους επιθετικούς! Όταν ξεκινάς την καριέρα σου, δεν ονειρεύεσαι ποτέ πόσο καλά θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα. Θυμάμαι όλα εκείνα τα μακρινά ταξίδια με τρένα και μετρό. Όλη η προπόνηση, το καθάρισμα των παπουτσιών των παικτών και η φροντίδα των εμφανίσεων. Θυμάμαι ότι επέστρεψα στο κτήμα μου και είδα τους φίλους μου που ήταν όλοι απελπισμένοι να μάθουν πώς ήταν», δήλωσε αναλογιζόμενος το επίτευγμά του.

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, θα ήταν ο τρόπος που έπαιζα τη θέση μου που μάλλον ήταν κάτι που με ξεχώριζε. Εκείνη την εποχή, ένας σέντερ μπακ που νιώθει άνετα να τρέχει με την μπάλα και να παίρνει την μπάλα υπό πίεση, δεν ήταν στην πραγματικότητα η ταυτότητα της θέσης, αλλά αυτή ήταν η ταυτότητά μου. Κοιτάξτε τους παίκτες τώρα, αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος του τρόπου που παίζουν οι νέοι σέντερ μπακς γιατί αυτές είναι οι απαιτήσεις που έχουν οι παίκτες. Θα ήθελα πολύ να παίξω σήμερα!», πρόσθεσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X