Η ΑΕΚάρα πατά στη Νέα Φιλαδέλφεια τον «πράσινο» Ολυμπιακό και συνεχίζει να ελπίζει! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα πατά στη Νέα Φιλαδέλφεια τον «πράσινο» Ολυμπιακό και συνεχίζει να ελπίζει! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να τον «λιώσει» στο καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:00, Cosmote Sport 2 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ξανά στην κατάμεστη και «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια θέλοντας τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της Super League.

H AEK δίνει απόψε ακόμη έναν τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό που έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια να παίξει και για τον… Παναθηναϊκό. Άλλωστε, φέτος οι δύο «αιώνιοι» δεν το έχουν κρύψει… Είναι παντού χέρι-χέρι και ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά το 0-0 της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την ΑΕΚ. Θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή περιμένοντας ταυτόχρονα τα νέα από τη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ.

Και η ΑΕΚ περιμένει και ελπίζει σε γκέλα του ΠΑΟ απόψε, για να… καβαλήσει στην κορυφή μόνη πρώτη.

Αυτή είναι η 6η φορά λοιπόν που τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες μέσα στη σεζόν. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε λήξει χωρίς σκορ, στο δεύτερο στην OPAP Arena ο Ολυμπιακός υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη και μοναδική της ήττα (1-3) μέχρι τώρα στην OPAP Arena, ενώ πριν δέκα μέρες για τα Playoffs η «Ένωση» επικράτησε 3-1 στο φαληρικό γήπεδο. Επίσης, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετρά την πρόκριση επί των «ερυθρολεύκων» στη φάση των «4» του Κυπέλλου Ελλάδος με νίκη 3-0 εντός και ήττα 2-1 εκτός.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Σιντιμπέ και τον τραυματία Αραούχο, ενώ αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο Ρότα που δεν είναι 100%. Ο διεθνής μπακ μπήκε στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από το πως θα νιώθει στο ξενοδοχείο και λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είναι πολύ ταλαιπωρημένη από την ίωση και αρκετοί παίκτες της δεν είναι πανέτοιμοι…

Τώρα σ’ ότι αφορά στα αγωνιστικά πλάνα, ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι Βίντα – Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, ο Χατζισαφί αριστερά και δεξιά η λογική λέει Πινέδα, εκτός και αν ο Ρότα νιώθει 100% έτοιμος.

Στον άξονα είναι πιθανό το δίδυμο των Σιμάνσκι-Γιόνσον, αν και ο Μάνταλος διεκδικεί θέση όπως και ο Πινέδα αν παίξει ο Ρότα βασικός, ενώ στην επίθεση δεν φαίνεται να αλλάζει το δίδυμο Τσούμπερ-Γκαρσία. Όσο για τις πτέρυγες, τέσσερις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις και δη οι Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Φερνάντες.

Η αποστολή που είναι η ίδια με αυτή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζησαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πίνεδα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎Α.Ε.Κ STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2022-23 arena opap 03.05.2023 20:00 COSMOTE SPORT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ そ山你 1925 ΦΙΛΑΘΛΩΝ GOALKEEPERS ا”ا STANKOVIC 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ DEFENDERS 2MOUKOUDI 3 MOHAMMADI EOUR 12 POTA 21 VIDA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 28HAJISAFI 31 ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ 37 RADONJA MIDFIELDERS 4 SZYMANSKI 6 JONSSON 8 GACINOVIC 13 PINEDA 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ 25 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ FORWARDS 5 AMRABAT GARCIA 9 VAN WEERT 10 ZUBER 19 ELIASSON 22 FERNANDES 90 ZINE HIEAD COACHI MATIAS ALMEYDA PLAY OFFS MD8‎"‎

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος ήταν αμφίβολος λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε τις τελευταίες μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρχι Κανός μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος, έμειναν εκτός αποστολής, με τον Ζοσέ Ανιγκό να μην έχει άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ρόντινεϊ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Ντόι, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους, την περασμένη Κυριακή έφτασαν σε ευρεία επικράτηση (5-0) φιλοξενώντας τον Βόλο, αποτέλεσμα με το οποίο επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τρεις σερί ήττες. Έχασαν και μαθηματικά μεν τις πιθανότητές τους για τις δύο πρώτες θέσεις όντας στο -10, ωστόσο διατηρήθηκαν στο +3 από τον 4ο ΠΑΟΚ έχοντας το «πάνω χέρι» για την κατάληψη της 3ης θέση που δίνει υπό προϋποθέσεις το εισιτήριο για το Europa League (εφόσον ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου από την ΑΕΚ).

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

  • Διαιτητής: Ζερόμ Μπριζάρ (Γαλλία)
  • A’ Βοηθός: Μπεντζαμίν Παζέ (Γαλλία)
  • Β’ Βοηθός: Αλέξις Ογκέρ (Γαλλία)
  • 4ος διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπάλας
  • VAR: Ζερεμί Πινιάρ (Γαλλία)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X