ΑΕΚ: Σούπερ πρόταση της NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης χρονιάς

ΑΕΚ: Σούπερ πρόταση της NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης χρονιάς
Photo Credits: INTIME

Η NOVA θέλει να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ πρόταση έχει κάνει η NOVA στην ΑΕΚ για να δείχνει τα παιχνίδια της την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγκυρο σε ραδιοτηλεοπτικά θέματα, e-tetradio.gr.

Tο συμβόλαιο της ΑΕΚ με την Cosmote TV λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και έτσι η NOVA θέλει να πάρει πίσω την Ένωση, κάνοντας μία εξαιρετική πρόταση στους ανθρώπους της ομάδας, την όποια σύμφωνα με το ρεπορτάζ ούτε αυτοί δεν περίμεναν.

Άλλωστε, είναι λογικό να έχε ανέβει η αξία της ΑΕΚ μετά τη φετινή σεζόν, καθώς παρουσιάζει ένα πάρα πολύ ελκυστικό σύνολο και παίζει παράλληλα και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως το τωρινό συμβόλαιο του Δικέφαλου με την Cosmote περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Superleague Interwetten, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Πηγή: e-tetradio.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X