Ο Γιοβάνοβιτς έχει άλλους για την βρώμικη δουλειά

Ο Γιοβάνοβιτς έχει άλλους για την βρώμικη δουλειά
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του Σέρβου και των πράσινων ΜΜΕ, αλλά δεν ξεχνά την ιστορική πρόκληση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, ένας οργανωμένος στρατός προπαγανδιστών οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν… τακτοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας σου, έχει αναλάβει εργολαβία την εμμονική προσπάθεια σπίλωσης, λασπώματος, την χυδαιολογία σε βάρος της ΑΕΚ και την αναπαραγωγή θεωριών συνομωσίας εναντίον της, τότε μπορείς να είσαι… ο τελευταίος των Μοϊκανών, όπως καμάρωνε προχθές ο Γιοβάνοβιτς ή αλλιώς… Καρβέλας.

Πολύ περισσότερο μπορείς να το κάνεις, όταν δεν έχεις βρεθείς στην θέση που βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου ο Αλμέιδα, να δέχεται πυρά από… ενοχλημένους πρασινογραφιάδες. Και μετά από αυτό μπορούν άνετα τα διάφορα σούργελα της «αντικειμενικής» γελοιογραφίας, να σε αποθεώνουν και να κάνουν κριτική στον αντίπαλο σου.

Είναι οι ίδιοι που όπως σωστά έγραψε ο Τσακίρης, έχουν καταπιεί το πάτημα που από μόνο του είναι τουλάχιστον κίτρινη, του Μπερνάρ στον Ρότα. Κι έχουν πάει την κουβέντα μόνο στο χτύπημα με το χέρι στο κεφάλι, επιμένοντας να μας πείσουν εδώ και 48 ώρες περίπου πως δεν ήταν κόκκινη ένα χτύπημα που έστειλε έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο. Πως δεν ήταν σε αφύσικη θέση το χέρι του Μπερνάρ, πως δεν είδε τον Ρότα και πως δεν έκανε επίτηδες την κίνηση με το χέρι! Ο Βραζιλιάνος φυσικά είδε που ήταν ο Ρότα, φυσικά επίτηδες τον χτύπησε και φυσικά εμπνευσμένος από την αισχρότητα της προπαγανδιστικής εκστρατείας κατά της ΑΕΚ, ούτε σταμάτησε να παίζει, ούτε γύρισε καν να κοιτάξει τον άνθρωπο που άφησε σέκο στο γρασίδι. Ούτε φυσικά μετά έκανα την οποιαδήποτε δήλωση.

Όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ για τους… μη τοξικούς της Λεωφόρου. Μόνο αν πήρε κίτρινη ο Μουκουντί ήταν το θέμα. Το ίδιο και για τους υπόλοιπους γελοίους. Που όλοι έχουν συσπειρωθεί στον κοινό στόχο να μην πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

Ένα πράγμα μόνο. Έχουμε μόνο μία υποχρέωση. Να μην τους κάνουμε το δώρο να εγκαταλείψουμε. Η ομάδα αποκλείεται. Εμείς είναι που πρέπει να δώσουμε το μήνυμα πως δεν εγκαταλείπουμε και κυρίως με τον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να συζητάμε για το τι θα γίνει στα ματς του Παναθηναϊκού. Ό,τι και να γίνει, η βασική προϋπόθεση για να πάρουμε το πρωτάθλημα είναι εμείς να κερδίζουμε. Και με αυτό θα καθορίσουμε και την στάση των άλλων στα ματς που μένουν.

Η πιο κρίσιμη και καθοριστική μάχη είναι με τον Ολυμπιακό. Προερχόμαστε από ένα ματς που τα δώσαμε όλα, ενώ είχαμε σοβαρά θέματα που άλλη ομάδα θα την είχαν διαλύσει. Αυτοί έρχονται από προπόνηση με τον Βόλο, δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και το μόνο που θέλουν είναι να τελειώσουν την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα για μας, σε αυτό το ματς. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα χρειαστούν μεγάλες αντοχές απ’ όλους μας για να αντέξουμε και να τα καταφέρουμε σε αυτό το ματς. Είναι μια μάχη χωρίς αύριο που πρέπει να την δώσουμε όλοι μαζί και να την κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Και θα την κερδίσουμε!

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X