Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα!

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει κάνει… προεργασία καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει μακριά από την Ισπανία, αλλά και από την Ευρώπη αν τιμωρηθεί από τις εγχώριες αρχές και από την UEFA για την υπόθεση με τις πληρωμές στον αρχιδιαιτητή!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας Sport, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παραμένουν αισιόδοξοι σχετικά με την περίφημη υπόθεση «Νεγκρέιρα», που αφορά τις πληρωμές που έκαναν στον πρώην αρχιδιαιτητή.

Πρόκειται για υπόθεση που δεν ερευνά μόνο η ισπανική δικαιοσύνη, αλλά και η UEFA, που απειλεί μάλιστα να αφήσει τους Καταλανούς εκτόε των διασυλλογικών διοργανώσεών της.

Πριν από δύο εβδομάδες ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και υπάρχει η ελπίδα ότι τελικά δεν θα επιβληθούν κυρώσεις.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως προετοιμάζονται και για το κακό σενάριο. Όπως μετέδωσε η καταλανική τηλεόραση, έχει γίνει εσωτερική έρευνα για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος η Μπαρτσελόνα σε διασυλλογική διοργάνωση εκτός Ευρώπης, πιθανότατα στην Ασία, αν υπάρξει τιμωρία.

Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για κάτι δύσκολο να συμβεί, μόνο φιλικά παιχνίδια θα μπορούσαν ενδεχομένως να οριστούν σε πρώτη φάση για να υπάρξουν έσοδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μεταδόθηκε ότι έχει εξεταστεί από τους «μπλαουγκράνα» και το ενδεχόμενο να φύγει η Μπαρτσελόνα από το ισπανικό πρωτάθλημα και να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή λίγκα, αν τιμωρηθεί στην Ισπανία!

Εννοείται πως οποιαδήποτε απόφαση για κάτι τέτοιο θα πρέπει να ληφθεί από τα μέλη του συλλόγου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X