Ζινκερνάγκελ: «Δεν επιθυμώ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, θέλω να μείνω στην Σταντάρ»

Ζινκερνάγκελ: «Δεν επιθυμώ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, θέλω να μείνω στην Σταντάρ»
Photo Credits: INTIME

Η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ κάνει καλή σεζόν στη Σταντάρ Λιέγης, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα το μέλλον του είναι στο… αέρα. Ο Δανός μέσος θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Βέλγους, οι οποίοι με τη σειρά τους προσπαθούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν σκέψεις για αξιοποίηση του Ζινκερνάγκελ τη νέα σεζόν, ωστόσο όλα θα κριθούν και τον νέο προπονητή που θα αναλάβει τους Πειραιώτες. Ερωτώμενος για το μέλλον του, ο 28χρονος εξτρέμ κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

«Οι μάνατζέρς μου βρίσκονται σε συνομιλίες με τη Σταντάρ και τον Ολυμπιακό. Έχω ξαναπεί ότι θέλω να μείνω, αλλά απλά δεν εξαρτάται από μένα. Εμπλέκονται τρία μέρη. Η Σταντάρ θα παραμείνει πάντα στην καρδιά μου, ακόμα κι αν δεν επιτευχθεί η συμφωνία», ανέφερε ο παίκτης στην εφημερίδα «La Capitale».

Ο Ζινκερνάγκελ έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας της Λιέγης, με 9 γκολ και 2 ασίστ σε 25 συμμετοχές και η απόδοσή του ήταν καθοριστική σε κάποια ματς. Η Σταντάρ παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη, με τον Δανό να κάνει ό,τι μπορεί για να επιτευχθεί ο στόχος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X